28-10-12

2 looks uit het The Vice palette.Nadat ik het Vice palette thuis had liggen kon ik niet wachten om er wat verschillende ooglooks mee te gaan maken. Mijn oog viel bij het swatchen al op het groenblauwe kleurtje ''Junkie'' dus het was al vrij snel duidelijk dat ik die sowieso ging gebruiken. Maar ook de roze kleur ''Noise'' sprong zowat uit het palette. Ik besloot daarom om maar gewoon twee verschillende looks te maken,
kijk verder voor meer foto's!
Ik wou natuurlijk sowieso Noise gebruiken, maar om nou een heel roze oog te hebben zag ik ook weer niet zitten. Ik besloot om een beetje in dezelfde tint te blijven zitten en gebruikte ''Vice'', de paarse kleur, in mijn arcadeboog om er wat meer kleurverschil te krijgen. Ik wou nog meer diepte in mijn arcadeboog en besloot daar de matte zwarte kleur ''Black Market'' voor te gebruiken.
 Om mijn ogen wat frisser te houden depte ik een klein beetje ''Anonymous'', de matte huidskleurige tint, op de binnenkant van mijn ooghoeken en op mijn wenkbrauwbot.

Fullface foto
                                                            


En een dag later ging ik voor ''Junkie''! Een prachtige kleur die op het ene moment groen is en op het andere moment weer blauw. Ik gebruikte hem over mijn hele ooglid en vervolgens ging de donkerbruine keur ''Muse'' in mijn arcadeboog. Net als bij de voorgaande look ging ''Anonymous'' in mijn ooghoek en op mijn wenkbrauwpot.
 
Fullface foto 2 (met dezelfde trui inderdaad, lang leve fijn zittende sweaters)
                        

                                                     & welke kleur vinden jullie geweldig?
 

3 opmerkingen: