12-02-2014

Review // Gliss Kur haarmaskers, anti-klit spray en serum



















Mijn haar heeft het altijd al zwaar gehad. Ik heb mijn haar ontzettend vaak geverfd, maak al eeuwen gebruik van een stijl- en krultang en borstelen gaat met veel geweld. Het werd dus tijd om eens meer aandacht te besteden aan mijn haar. Mijn eerste stap was dan ook het kopen van een haarmasker en toevallig kwam ik twee verschillende potten van Gliss Kur tegen die toevallig in de aanbiedingen waren. Een week later, was er nog steeds dezelfde aanbieding en besloot ik ook maar een anti-klit spray te kopen en een verzorgende serum. Benieuwd of het wat is?


Gliss Kur heeft verschillende lijnen in haar assortiment en dit is er één van. Zo is er de Total Repair lijn, te herkennen aan de witte met oranje vormgeving, waar ik een haarmasker en een anti-klit spray van kocht. Deze Total Repair lijn bevat 19 'actieve' ingrediënten en is bedoelt voor droog, beschadigd haar.


En dan is er nog de Ultimate Oil Elixer lijn. Deze lijn is juist weer te herkennen aan haar gouden verpakkingen. Deze producten bevatten dus een voedende oil elixer en is bedoelt voor overbelast haar.

De Anti-klit spray (200ml) belooft het volgende: 
- Directe doorkambaarheid
- Beschermt tegen haarbreuk
- Voelbaar soepel en glanzend haar 

Wat ik er van vind: 
De Anti-klit spray is een vrij grote fles met een heerlijk ruikende spray. Het ruikt een beetje crème-achtig, maar niet op een storende manier. Het is gemakkelijk in je haar te sprayen en het is in één klap doorkambaar. Je hebt niet veel product nodig om een goed resultaat te krijgen.
Ook vind ik het ideaal om te gebruiken als ik geen conditioner gebruik, want normaal is mijn haar dan met geen mogelijkheid glad te krijgen. Of het beschermt tegen haarbreuk, mwah. Moeilijk te zien. Wel voelt je haar lekker zacht aan na het gebruik van deze spray. Dus mocht je op zoek zijn naar een fijne spray om je haar makkelijke door te kunnen kammen dan is dit een aanrader!


Het Total Repair haarmasker (200ml) belooft:
- Tot 100% minder haarbreuk
- Intensief, verzorgd, soepel, glanzend haar
- Effectief na slechts 1 minuut inwerktijd

Wat ik er van vind: 
Wederom ruikt ook dit product heerlijk. Het doet me een beetje denken aan de dove-douchegels. Je krijgt een pot van 200ml en persoonlijk vind ik dat daar altijd maar weinig in zit als je veel, dik haar hebt. Vooral omdat de substantie niet overdreven dik is. Het masker trekt inderdaad lekker snel in en wanneer je het hebt uitgespoeld voelt je haar heerlijk zacht aan. Het ziet er direct gezonder en beter verzorgd uit. Wat betreft de haarbreuk, ik kan het natuurlijk niet precies zien, maar ik denk dat als je dit regelmatig gebruikt je haar er wel degelijk anders uit ziet dan voor die tijd.


Wat de Ultimate Oil Elixer Serum (100ml) belooft:
- Voedt het haar intensief en bouwt de structuur weer op, zonder het haar te verzwaren.
- Duidelijke afname van de haarbreuk
- Perfecte glans en voelbare soepelheid

Wat ik er van vind:
Ik zal het maar meteen zeggen, ik vind dit product niet echt fijn werken. De geur van dit product is te omschrijven als een soort chocolade/cacao geur. Dat is iets waar je wel of niet van houdt.
Maar de methode om dit te sprayen is niet fijn. Op het moment dat je het in je haar sprayt heb ik het idee dat je echt letterlijk een hele lading op één plek sprayt. Het is niet het soort 'verstuiven' waar je op hoopt. Daarnaast merk ik er nauwelijks van. Een andere serum die ik wel eens gebruik die spray ik dan in de punten, waarna die lekker zacht aanvoelen en duidelijk minder dof en droog worden. Bij deze spray merk ik helaas helemaal niets. 


Wat het anti-haarbreuk masker (200ml) belooft:
- Voedt, versterkt en herstelt intensief
- Duidelijke afname van de haarbreuk
- Effectief na 1 minuut inwerktijd

Wat ik er van vind:Net als het serum ruikt ook dit masker naar cacao. Wederom iets waar je van moet houden. Persoonlijk vind ik het heel erg lekker om dit als haarmasker te hebben. Het masker is qua substantie lekker dik en voor mensen met veel, dik haar. Ook is het masker inderdaad na 1 minuut prima uit te spoelen. Je haar wordt er heerlijk zacht van en is ontzettend makkelijk uit te kammen. Ook blijft de geur heerlijk lang hangen. Mijn haar ziet er weer gezond uit. Dit masker vind ik echt het fijnste van de twee en zou ik zo weer opnieuw kopen! 







Links de Total Repair lijn,
Rechts Ultimate Oil Elixer lijn





Mocht je de producten voor jezelf willen uitproberen, dan raad ik je aan om deze week naar de Kruidvat te gaan. Daar geldt namelijk een actie van 2 Gliss Kur producten voor €7,-

5 opmerkingen:

  1. Ik gebruik de Total Repair spray ook al heel lang en ik kan mijn haar niet kammen als ik hem niet gebruikt heb, daarom is hij echt onmisbaar. Het Oil Elixir masker heb ik ook, die vind ik wel ok maar niet speciaal.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die spray heb ik volgens mij ook wel eens gebruikt, helaas kan mijn haar er nooit tegen om te lang hetzelfde product te gebruiken ofzo, want dan werkt het minder goed! Ik vond hem in ieder geval heel fijn!
    Liefs,Ypie

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Goed om te weten, de actie bij kruidvat! Ik vind de maskers wel fijn :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Die anti klit spray gebruik ik echt al jaaaaren! Masker heb ik ook wel eens gebruikt maar die moet ik vaak afwisselen omdat het anders niet meer zo goed werkt! Leuk blog heb je, ik volg je nu via bloglovin! :) X
    www.ingewm.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  5. lijken mij erg fijne producten anti klit spray gebruik ik van dove die ik heb gekocht bij de action die werkt ook echt super! liefs, www.rachelkromdijk.nl

    BeantwoordenVerwijderen