27-01-2014

Shoplog // The Body Shop, Real Techniques en meer


Afgelopen vrijdag ging ik samen met een vriendin de stad in om weer eens gezellig bij te kletsen. En ondanks dat ik eigenlijk bijna niets nodig had, heb ik toch een aantal leuke spulletjes gekocht die voornamelijk in de sale waren. Het is, voor mijn doen, niet veel, maar misschien daarom juist leuk om te zien!


Een dikke week terug stuurde Denice mij een whatsappje over de gigantische sale bij The Body Shop. Ik reageerde er op met iets in de zin van ''Ik mag van mijzelf niets meer kopen van TBS''. Dat ging ook goed, totdat ik in de winkel stond. Douchespullen voor €2,10 en scrubs voor €3,-. Ik kon mij dus niet meer inhouden en heb een douchegel, scrub en handzeep mee naar huis genomen. En dat voor een totaalbedrag van €7,20. Dat heb je niet vaak bij The Body Shop!


Daarnaast moest ik een nieuwe foundationkwast hebben. Mijn favoriete kwast begon gigantisch uit te haren en dit begon mij vreselijk te irriteren. Tijd voor een nieuwe! En die heb ik kunnen halen in een nieuw winkeltje in Groningen, naast Skins Cosmetics. Zij verkopen namelijk Real Techniques kwasten! Ik heb even getwijfeld, maar besloot dat ik het eens moest proberen. Hier komt dus nog een review over. 


En ook mijn poederkwast was duidelijk aan vervanging toe. Deze heb ik gewoon bij de HEMA gehaald, omdat ik niet echt kieskeurig ben als het gaat om poederkwasten. Deze is overigens wel heel erg lekker zacht, pluspuntje!


Deze All About Matt compact powder heb ik gehaald omdat ik een nieuwe transparante gezichtspoeder zocht. Ik had van Essence de losse versie, maar die is uit de collectie gegaan en dus nergens meer te krijgen. Deze is ook prima. Ik hoop alleen dat ie wat beter in zijn verpakking blijft zitten, want over dit product heb ik eigenlijk alleen nog maar gehoord dat 'ie uit elkaar valt na een tijdje.


En dan als laatste, twee gigantische potten van Gliss Kur. Ik wil namelijk iets nieuws proberen voor mijn haar, want dat is de laatste tijd behoorlijk droog. Bij de Etos was er een actie: twee producten van Gliss Kur voor €7,-. Nou toen wist ik het wel. Ik ga ze flink testen en dan ga ik er waarschijnlijk nog wel even een review over schrijven. 

9 opmerkingen:

  1. Wat handig dat je real techniques in de winkel kon kopen! Dat wil ik ook :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke dingetjes allemaal! :) Die gliss kür potten zijn geloof ik best wel goed! :) De kwast ziet er ook echt heel goed uit en ik ben ook nog steeds blij met m'n Hema kwast, haha! :) X

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke shoplog! Ik vind de body shop ook altijd leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Oh leuke shoplog, je hebt een mooie blog! Ik ga je zeker volgen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuke shoplogs! Heerlijk die spulletjes van tbs! En de poeder van essence is super! Valt alleen wel uit elkaar helaas.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Dat winkeltje waar je je RT kwast kocht daar verkopen ze zeker ook de sleek producten? Over de blouse, ik draag hem op/in een zwarte spijkerbroek en nu waarschijnlijk met een rode blazer en wat gouden of zilveren sieraden!
    Liefs, Ypie

    BeantwoordenVerwijderen