03-01-2014

Review // Action Nagellak Remover Pads





Een aantal van jullie zijn vast al wel bekend met dit fenomeen, maar ik weet dat een groot aantal van jullie het nog nooit hebben gezien (of gewoonweg twijfelen). De Action heeft namelijk in haar assortiment iets geweldigs zitten: de nagellak remover pads. Ze zijn er in verschillende geuren en stuk voor stuk het kopen waard. 



De Action verkoopt deze handige pads in setjes van twee en in elk potje zitten 30 stuks. Er zijn drie verschillende soorten te vinden, green apple, strawberry en iets met aloë vera. Alleen de laatste versie heb ik nog nooit geprobeerd. 


Dit is wat Action/Life Care zelf zegt over haar nagellak remover pads. '' Lifecare nagellak remover pads verwijderen nagellak snel en effectief. De pads bevatten een speciale formule zonder aceton, die de nagels niet uitdroogt en de nagelriemen verzacht.''
Persoonlijk vind ik het heel erg fijn dat er dus geen aceton in zit. 


De doosjes zijn van wit plastic en aan de bovenkant voorzien van een stickertje met opdruk. Zo zie je altijd welke geur je pakt en het fleurt de boel ook een beetje op. Heel stevig zijn de doosjes trouwens niet. Ze overleven een reis prima, maar je moet er niet mee gaan gooien. 


En dit is hoe zo'n pad er uit ziet. Een klein, dun schijfje. Het watje heeft zichzelf flink volgezogen met nagellakremover en is heel erg zacht. 

Maar wat vind ik er nou van? 
Allereerst vind ik dit concept echt superhandig. Geen losse wattenschijfjes en een flesje nagellakremover meer nodig! Daarnaast is de remover heerlijk verzorgend voor je nagelriemen, je zou bijna kunnen zeggen dat het iets té vettig is. Persoonlijk vind ik dit juist een heerlijke manier om je nagellak er af te halen, de vettigheid was je er toch wel weer af."
Een nadeel is wel dat de pads iets aan de dunne kant zijn en daardoor vrij snel dun worden en scheuren bij structuurnagellak. Ook is de geur een twijfelgevalletje, ik vind Green Apple echt heerlijk maar ik weet van vriendinnen dat ze de geur vreselijk vinden. Het is dus een kwestie van uittesten of je het fijn vindt of niet. Ik kan in ieder geval niet meer zonder!

Voor €0,95 heb je een pakje met 60 pads.

17 opmerkingen:

  1. Ik vind deze echt heel fijn! Alleen inderdaad minder bij structuur nagellak, maar dat gebruik ik gelukkig niet zo vaak.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nou voor die prijs maakt de geur me niet zo veel uit, super handig!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik vind deze echt zo fijn :)

    liefs,
    Femke

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ohh, ik vind de geur van nagellak remover altijd zo vervelend, dan klinkt dit wel als een hele goede oplossing! En handig!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. ik heb dit al zo veel keer gezien maar steeds laat ik ze liggen omdat ik dacht dat ze niets waard waren blijkbaar niet nu ga ik ze zeker eens kopen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. ze zijn erg fijn, maar wel ontzettend vettig.!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Not bad! En best betaalbaar :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik heb deze twee soorten ook, ik vind ze fantastisch en ik zou ze zo opnieuw kopen. Ik ben die vreselijke nagellak remover geur zelfs al vergeten, omdat ik het nu gewoon ben om geen (slechte) geur te hebben!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik heb deze ook wel eens gebruikt en vind ze altijd zo lekker ruiken :)

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ik heb je genomineerd voor de Liebster Award! Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ohh klinkt goed! Ik heb echt een hekel aan nagellak verwijderen, dus kan alle hulp gebruiken om het minder erg een rot klus te maken haha

    BeantwoordenVerwijderen
  12. wauw klinkt super ik ga morgen ook weer even langs de Action haha
    liefs x

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ik heb de pads ook gereviewd en ik vind ze erg fijn. Alleen zoals je zei een klein beetje vettig. Leuk artikel!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Bij mij werkte ze heel fijn, alleen inderdaad een beetje vettig. Green apple ruikt zo heerlijk :)

    BeantwoordenVerwijderen
  15. klinkt erg fijn ik heb eerder van deze pads gehad bij de hema en dat werkte voor geen meter
    liefs x

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Ik heb ze zelf ook getest en vind ze heel fijn. Ze zitten ook in mijn winactie.

    BeantwoordenVerwijderen