01-01-14

Personal // Voornemens 2014

Iedereen heeft dromen en wensen, ik ook. En hoewel ik normaal niet hou van het 'traditiegetrouw goede voornemens op 1 januari beginnen' heb ik besloten om het dit jaar toch maar gewoon op de eerste dag van het nieuwe jaar te beginnen. En het leek mij wel tof om het met jullie te delen!

Meer bloggen
 
Ja ik ga heel erg cliché doen in deze blogpost. Ik ga keihard door met bloggen! En dan ook echt met ritme. Misschien dat ik het wel eerst zo plan dat ik om de dag blog, maar ik wil er in ieder geval voor zorgen dat ik het doorzet. Ik vind het leuk, ik kan er veel van mijn hersenspinsels in kwijt en een klein beetje discipline kan ook geen kwaad.

Kickboksen
Ik fitness sinds kort bij een andere sportschool en die heeft ook groepslessen waar je aan mee kunt doen. Kickboksen is één van de groepslessen die je daar kunt volgen. Vrienden van mij, met wie ik vaak meerijdt, deden het ook elke week. Ik heb laatst een keer meegedaan en ik vond het supertof. Het geeft je echt weer het kapot-zijn gevoel nadat je hebt gesport. Dat wil ik dus vaker gaan doen!

Vaker in de keuken staan
Ik volg een aantal kookblogs en elke keer weer als ik een prachtig gerecht op zo'n fotootje zie staan krijg ik direct de kriebels om aan de slag te gaan. Ik vind dat ik vaker wat nieuws moet uitproberen en minder bang moet zijn voor mislukkingen. Mocht ik mij hier aan houden dan zien jullie dat natuurlijk terug op mijn blog.

Mijn P halenZoals sommige misschien weten en anderen misschien weer niet, ik studeer communicatie en zit op dit moment in mijn eerste jaar. Ik zou heeeel graag alles in één keer willen halen en dus mijn propedeuse binnenslepen. Ik ben al goed op weg, in mijn eerste periode heb ik alles gehaald. Ik ga er dan ook zeker voor knokken om de rest van de punten te scoren.

Sparen
Nu ik een studentje ben vliegt het geld sneller uit mijn portemonnee dan er in. Ik heb op dit moment ook geen bijbaantje meer, dus het wordt tijd om een beetje te matigen. Mijn eerste punt is dan ook om te stoppen met het kopen van stationvoedsel..

En nu ben ik natuurlijk nieuwsgierig of jullie ook goede voornemens hebben voor 2014! 

3 opmerkingen:

 1. Leuke voornemens!!

  Happy new year <3

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. super leuk! je schrijft echt heel erg leuk ik volg je nu op blogloving!

  BeantwoordenVerwijderen