22-12-13

Opgemaakt // November + December

 Het is een tijdje stil geweest op PBMUT, maar ik ben er weer! Ik had last van een camera die gigantisch aan het tegenwerken was (niet op macro-stand kunnen en de ISO instellingen deden het opeens niet meer) en een studentenbudget dat overuren aan het draaien was, aangezien het nu december is. Maar vandaag laat ik jullie alle dingen zien die ik in deze anderhalve maand heb opgemaakt. En ik kan je vertellen dat het veel haarverzorging is..


Haarverzorging dus.. en dan vooral veel conditioners! Zoals jullie kunnen zien heb ik er ondertussen al weer drie versleten. Ik gebruik eigenlijk altijd de conditioners van Andrélon en op dit moment heel veel de Care & Repair versie. Ze zijn zoals gewoonlijk erg fijn! 


En natuurlijk ging er ook een shampoo doorheen, ditmaal eentje van John Frieda. Deze kocht ik van het zomer in de aanbieding en is met heel veel liefde gebruikt. Mocht je deze (of andere varianten) in de aanbieding tegenkomen: meenemen! Daarnaast heb ik nog een Gloss spray van Gliss Kur opgemaakt. Dit product was vooral fijn om de geur, niet om het feit dat je haar er van ging glanzen. 


Een kleine twee week ging ik naar de kapper en sindsdien probeer ik wat meer met mijn haar te frutselen. Dat betekend ook dat er meer mousse en haarspray doorheen gaat. Links zie je de Andrélon Verassend Volume mousse en rechts de Wella haarspray. Vooral die haarspray is superfijn, deze maakt je haar namelijk niet keihard nadat je het hebt gebruikt. 


En we blijven in dezelfde groene en blauwe kleuren hangen. De Caribbean Lemon deodorant van Fa was mijn voor-onderweg-deo. Deze versie had een heerlijke frisse geur én gaf geen witte vlekken. Of ik hem weer zou kopen weet ik niet, het is nogal een zomergeur namelijk. En er ging weer een tube tandpasta doorheen, de Prodent White Now tandpasta. Ik kan niet zonder deze tandpasta en ik koop hem steeds weer.

En als laatste nog wat huidverzorging. Deze twee producten van The Body Shop heb ik met heel veel liefde gebruikt. Ik had een reisverpakking van de Tea Tree Toner en een grote versie van de Seaweed Facial Cleaner. Allebei zijn het hele fijne producten, maar op dit moment gebruik ik de Vitamine E lijn dus ik hoef nog even geen nieuwe te kopen. 


En hebben jullie veel spullen opgemaakt deze maand(en)? 

6 opmerkingen:

 1. Leuk artikel, altijd leuk om te zien hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijne dingen heb je opgemaakt!

  Doe je al mee met mijn derde win actie? Zo niet kijk dan snel op mijn site http://www.inspiiredbylife.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke producten, bij mij vliegt de conditioner er ook altijd zo snel doorheen..

  liefs,
  Femke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hele fijne producten! ik heb ook alweer een tas vol, ga er maar eens een video over maken!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen