28-12-2013

Favorieten // 2013!


Het einde van 2013 komt nu echt dichterbij. Kerst is geweest en oud&nieuw staat straks voor de deur. Het werd dus hoog tijd voor mij om mijn favorieten van 2013 bij elkaar te gaan zoeken. En het is mij gelukt! Een hele stapel aan favoriete producten, die ik in 2013 gigantisch veel heb gebruikt, heb ontdekt en waar ik gewoon leuke herinneringen aan heb. En ook nog eens van make-up tot aan verzorging. Klaar voor een hele stapel aan producten?



2013 werd voor mij een jaar vol met parfum! Ik kwam in een elke-dag-een-lekker-geurtje fase en er kwamen steeds meer verschillende geurtjes bij. Zo kocht ik dit geurtje van Replay, omdat ik de mannenversie heerlijk vond (logisch he) en kreeg ik Attrayant, een wat zwaardere avondgeur, van Denice. 


Op het gebied van kwasten ben ik ook was kieskeuriger geworden. Op dit moment is de 217 blending brush van MAC nog steeds de kwast die ik voor geen goud wil wegdoen.  Daarnaast is de stippeling brush van Douglas eigen merk een fijne kwast voor foundation en gebruik ik de blushkwast van BH cosmetics voor mijn dagelijks contourroutine! 


Wat betreft nagelverzorging moest ik streng zijn van mezelf. Ik heb alleen de Sand Effect lakjes van Essence gekozen, maar eigenlijk zijn ze van elk merk gewoon superleuk. Daarnaast, ook van Essence, kan ik niet meer zonder de Ultra Strong Nail Hardener van Essence. Dit zilveren potje heeft een groot gedeelte van mijn nagels kunnen redden. En het wieltje met steentjes er in van de Action heeft voor veel nail-art creaties gezorgd dit jaar. 


Verzorging, jeay! Voor mijn gezicht gebruik ik graag de Vitamin E dagcrème (The Body Shop) en als nachtcrème simpelweg het blauwe blikje van Nivea. Voor mijn lippen gebruik ik graag de Elizabeth Arden 8 hour lip cream, maar eigenlijk kon ik niet kiezen tussen de duizenden lipbalsems die ik heb. Om nog maar even door te gaan met The Body Shop: ik heb met heel veel liefde de Satsuma Shower Gel gebruikt, deze heb ik namelijk gebruikt op vakantie in Gran Canaria, en de Dreams Unlimited Body Lotion, want die ruikt gewoon heeeerlijk. Als laatste is de White Now tandpasta van Prodent en de Sanex rollerdeo niet meer weg te slaan uit mijn routine. 


En dan door met de make-up! Jullie weten ondertussen wel dat ik een gigantische collectie aan lipproducten aan het verzamelen ben. Het maakt niet uit hoeveel ik er al heb, ik koop er steeds weer een kleurtje bij. Maar mijn ultieme favorieten van dit jaar waren toch wel deze: Essence 01 Coral Calling, Catrice 250 Matt About Pink, MAC Dark Deed. Op het gebied van lipgloss kon ik eigenlijk vrijwel direct mijn favoriet er uit halen: de Stay With Me lipglosses van Essence (Op de foto zie je 06 Berry Me en 05 I Like Cotton Candy ) 

2013 was voor mij ook het jaar van de blushes. Ik ontdekte dat er meerdere tinten waren die mij wel stonden en Sleek was eindelijk te koop in Groningen! Vandaar dat je hier dus ook drie blushes van Sleek ziet, Pomegranate, Suede en Rose Gold. Daarnaast werd deze hele lieve lichtroze kleur uit de Floral Grunge collectie van Essence vele malen gebruikt. 


Contouren en highlighten mocht ook niet ontbreken. Mijn favoriete foundation is nog steeds de Fit Me! foundation van Maybelline, hoewel ik op dit moment wel op zoek ga naar een nieuwe. Wel poeder ik de boel nog steeds af met de All About Mat translucent powder van Essence. Ook gaf ik weer eens veel te veel geld uit in de MAC counter, met als gevolg dat ik fluitend naar buiten liep met -eindelijk- Soft & Gentle.  En contouren gaat ook steeds beter, met dank aan mijn lieve vriend die mij Illamasqua's Disobey cadeau gaf! 


En als laatste de oogproducten, waar mijn voorliefde voor make-up ooit eens mee begon.  Het Sleek Storm palette heb ik nog niet zo heel lang geleden toegevoegd aan mijn collectie pallets, maar verdient wel een plekje in de top2013 (hah). Allerlei prachtige aardetinten zitten hierin, ideaal voor moi. Daarnaast Blanc Type en Munch van MAC, twee losse oogschaduws die vooral samen erg mooi zijn.  De I <3 Stage oogschaduwbasis van Essence heeft, nadat ik hem volledig afkeurde, toch een plekje in mijn hart kunnen veroveren en de Maybelline Rocket Volume mascara bleek toch een hele fijne mascara te zijn. Niet zo fijn als de gele versie, maar het werkt prima!

Zo. Dit waren dus mijn favorieten van heel 2013. Heb jij ook een aantal favorieten die je in 2013 hebt ontdekt of herontdekt? Let me know! 

9 opmerkingen:

  1. munch van mac ziet er pretty uit!
    Soft & gentle staat ook al een poosje op mijn wishlist (:
    Blanc type is ook een favo van mij <3

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Iedereen is altijd zo positief over de Essence I Love Stage oogschaduwbasis, denk dat ik hem toch eens een keertje ga aanschaffen!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. fijne producten. ik gebruik ook regelmatig met veel plezier de blush van essence, floral grunge. xx

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mooie favorieten! Ik vind de lipgloss van Essence heel mooi.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een mooie blushes en highlighters heb je!!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Mooie producten. Er zitten er een aantal tussen die ik zelf ook nog eens op den duur wil gaan aanschaffen.

    BeantwoordenVerwijderen