29-12-13

Pics // December
Ook deze maand heb ik weer een aantal foto's gemaakt! Eigenlijk vind ik het zelf stiekem best leuk om de foto's weer terug te zien, zo aan het einde van de maand. Ik vlieg in deze post van Zwarte Piet naar de Kerstman en van mijn nagels naar een aantal creatieve uitspattingen. Benieuwd naar mijn maand?


White House Down wilde ik al zien vanaf het moment dat hij in de bios draaide. Maar mijn lieve vriend was er niet enthousiast voor te krijgen, dus ben ik er nooit heen geweest. Maar toen de film eindelijk op dvd uit kwam, en dus downloadbaar was (ssjt), ging ik hem direct kijken. En wat een film, naar mijn idee echt verrassend goed! 


5 December was het natuurlijk Sinterklaas en ook ik speelde weer een pietje! Dit maal voor de 4e keer op rij in mijn oude woonplaats. Ik doe het voornamelijk voor de lol er omheen. Deze foto is overigens heel stiekem nog in november gemaakt ;) 


In december ging ik ein-de-lijk naar de kapper. En dat werd ook echt tijd. Ik heb er flink wat laagjes in nu en ik ben er heel erg blij mee. 


Dit schattige beestje kwam mijn moeder tegen op welke.nl, of ze deze voor Jojo (onze huistkater) moest maken. Uiteindelijk hebben we het hem maar niet aangedaan. Maar deze foto verdient een plekje in mijn post.

Ik heb mijn bureau compleet opgeruimd en anders ingedeeld. Alle zooi ging de deur uit, alle leesboeken die op mijn bureau stonden gingen in een doos (de zolder op, dat wel) en ik heb er een kleine televisie neergezet! Nu is het een flink stuk rustiger op mijn bureau. Uiteindelijk wil ik hem alleen nog wel wit verven, maar dat is een karwei voor later. 


Eens in de zoveel tijd houden we met de vrouwelijke kant van mijn familie, dus samen met mijn moeder, (half)zussen en schoonzussen, een knutselmiddag. Ik vind het altijd supergezellig om daar bij te zijn, maar weet eigenlijk nooit wat ik ga maken. Dit keer was het weer hetzelfde verhaal, op het laatste moment besloot ik dit kunstwerkje hierboven te maken met omgedraaide wijnglazen. 


Afgelopen woensdag was het tijd voor een shoppingmiddag met mijn zus. We gingen naar Almere, om onder andere eens te snuffelen in de Primark. Dit was het resultaat op het gebied van sieraden. 


En dit qua kleding! Twee broeken, een zwart-witte blouse, een blouse met kant, een glittervestje en een oldschool kerstvest. 


Donderdag ging vriendlief voor mij koken met dingen die in zijn kerstpakket zaten. Het werd een superlekkere pasta en een iets minder lekkere salade. De saus-sla verhouding klopte niet helemaal, waardoor het iets te zuur was. Maar alsnog erg geslaagd. 


Voor het vak fotografie moet ik een gigantische lading aan verschillende foto's maken. Zo ben ik ook maar even voor de kerstboom gaan hangen. Deze foto vond ik wel erg leuk geworden (: 


Whoehoee de favorieten van 2013 komen er aan. Maar dat is niet waarom ik deze foto heb gemaakt, dit ging meer om het feit dat ik ben gaan rotzooien met de foto's die steeds aan het begin van elke post staan. Ik vind het hartjesmotief wel leuk en probeer die aan te houden. Wat vinden jullie er van? 


Nagellak, nagellak everywhere! Het werd tijd voor een verhuizing van mijn stash.


... Om vervolgens maar meteen mijn nagels te gaan lakken.


Lichtjes! Dit was speciaal voor wereldlichtjesdag. Dit houdt in dat je op de tweede zondag in december een lichtje aansteekt voor alle overleden kinderen. Dit kan in het algemeen zijn of voor een speciaal iemand. Ik stak 'm aan voor mijn nichtje Rosan*. 


Ook weer iets voor fotografie, of nouja daar begon het mee. Ik moet namelijk ook portretfoto's maken, van jezelf. Ik besloot mijn statief er maar eens bij te pakken en ging daar mee aan de gang. Deze foto vond ik uiteindelijk wel iets hebben. Ik was alleen toen wel wat verkouden en daarom kijk ik ietwat zielig haha.En om deze fotopost in kerstfeer af te sluiten: de kerstboom itself!

5 opmerkingen:

 1. Agossie dat poessie met die muts haha wat cute! hele leuke foto's en wat een mooie kerstboom hebben jullie ! liefs, en erg leuke foto's nog een fijne zondag'x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ahh dat poekiepakje is te skeeetig! en wat heb je enorm veel nagellak zeg!

  liefs,
  Femke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke foto's en een hele mooie kerstboom! Ik volg je! Volg je mij terug?

  Liefs,
  Floor

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke foto's :D Die kerstboom is
  echt mooi versierd trouwens ^^

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. leuk om te zien/lezen. de nail-art is mooi ♥ xx

  BeantwoordenVerwijderen