16-11-2013

Review // MAC Stroke Of Midnight Violet Lip Set

 
Donderdagavond kwam ik er achter dat ik nog cadeaubon had liggen voor de Bijenkorf. Die ik wonder boven wonder nog nooit had gebruikt omdat de Bijenkorf in Groningen geen leuke producten heeft. Maar tien seconden later bedacht ik mij dat ik die natuurlijk ook voor de webshop kon gebruiken! Natuurlijk bleef ik tussen de lijst met producten hangen bij MAC. Het duurde even, maar uiteindelijk besloot ik iets uit de Stroke Of Midnight collectie te halen. Ik ging voor een lipset, aangezien ik nog nooit een lipproduct van MAC heb gekocht, met donkerrode tinten. Klaar voor een lading aan foto's? Ik ben namelijk verliefd.




Ik kreeg de set binnen in een typisch MAC doosje. Langwerpig en met witgouden details die staan voor de Stroke Of Midnight collectie. In deze collectie zit overigens niet alleen de Violet versie, maar ook nog een Nude versie met lichtroze kleuren in de set.


In het doosje zit een etuitje, een lipliner, een lipstick en een cremesheen glass. Het etuitje is een leuke toevoeging om de producten in op te bergen of om ze eens mee te nemen op reis.


En de verpakkingen zijn werkelijk waar prachtig. Zwart, goud en wit. Ik hou wel van die combinatie en ik vind dat ze het prachtig hebben uitgewerkt. Het is zichtbaar dat het een speciale collectie is, maar niet volgeplakt met van alles en nog wat. Ik vind het erg mooi.




De lipliner heet Vino en lijkt in eerste instantie zo donkerpaars dat het bijna zwart is. Ik schrok dan ook in eerste instantie, omdat ik dacht dat 'ie niet zou matchen bij de lipstick. Ik kan alvast verklappen dat Vino dat gelukkig wel doet.



Art Of Seduction, is een cremesheen glass en bestaat uit een soort licht beige tint met gouden glitters. De glitters zien er overigens in de verpakking prachtig uit.



En dan de lipstick, waar ik helemaal verliefd op ben. Het zit in een prachtige standaard MAC verpakking, maar dan nu met de witgouden band. Het is een donkerpaarse, bosbessen kleur. De naam is Dark Deed.

Handswatches 
Vino. Art Of Seduction, Dark Deed

Lipswatches 
Mijn lippen normaal. 

Mijn lippen met Art Of Seduction 

Mijn lippen met Vino, grof ingekleurd

Mijn lippen met Dark Deed

Art Of Seduction is een vrij transparante lipgloss met gouden glitters die, verbazingwekkend, niet plakt! Dit laatste vind ik ideaal. Wel had ik wat meer pigmentatie willen zien, in principe is dit nu gewoon een vrij naturelle gloss. Wel vind ik de substantie heerlijk, een gloss van normale dikte en het plakt niet.
Vino is een hele fijne, zachte lipliner met goede pigmentatie en dat makkelijk werkt.
Dark Deed is een prachtige donkere wijnkeur dat heerlijk zacht aanvoelt en totaal niet uitdroogt. De pigmentatie is geweldig en het smeert ook heerlijk. De kleur blijft lang zitten, op zijn minst zo drie uur, maar als je eet moet je na die tijd wel even de boel bijwerken. Ook moet je uitkijken dat je niet met je hand langs je mond gaat, of dat er haar in je lipstick gaat zitten, de kleur geeft namelijk erg snel af.



Ik vind vooral de lipliner en lipstick echt helemaal geweldig! Dit wordt flink oefenen met het netjes aanbrengen, want dat gaat nog wat moeizaam helaas, ik ben namelijk madam geduldloos. Maar dat heb ik voor deze schoonheden wel over geloof ik ;)

Deze set is te koop voor €43,-  (let op, het is een limited collectie, dus niet voor eeuwig in de winkels)

20 opmerkingen:

  1. Ik vind het setje zo mooi!! :) Ik ben jaloers, ik wil hem ook hebben, haha!! X

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi doosje en erg mooie producten !
    www.lifeofnessah.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ziet er erg gaaf uit
    prachtige set heb je gekocht!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. wow, die kleur laat je ogen super mooi uitkomen, als dat logisch klinkt!
    En de verpakking is leuk. Niet te veel poespas. :)

    www.liselotte-elisabeth.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Heel mooi setje, staat je super!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Mooie producten hoor en leuk om te lezen dat je ook uit Groningen komt!

    Liefs,
    Kim

    BeantwoordenVerwijderen
  7. super mooi! Ik houd van donkere lippenstiften :)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Oooh geweldig zeg, heel erg mooi! Snap dat je er erg blij mee bent!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hele mooie lippenstift, staat je goed! Hahah omg neejoh ik herken je ook, jij ging met Denice om? Ja ik was TH fan!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. haha ja klopt! Vandaar dat ik je herkende (:

      Verwijderen
    2. Haha chill! Dat had ik echt niet verwacht, mensen uit mn th periode me zouden herkennen haha.

      Verwijderen
  10. Heel erg mooi, ik houd van donkere lippen en het staat je goed :D

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat een prachtige producten, die lipstick staat je erg goed!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Die lipstick heeft echt een onwijs gaaf kleurtje zeg, ik vind hem heel mooi! Ik ben deze herfst wel into de donkere kleurtjes, al heb ik er zelf nog geen een haha

    BeantwoordenVerwijderen