15-11-13

Pics // November I

 Het is vandaag 15 november en dat betekent dat we op de helft van de maand zitten! Dit betekent ook dat ik éindelijk mijn eerste periode van mijn opleiding heb afgesloten, en dat ik het dus even wat rustiger heb wat betreft projecten en opdrachten. Meer tijd voor bloggen dus! Vandaag heb ik weer wat persoonlijke foto's voor jullie. Enjoy (:


Ik bracht het allereerste novemberweekend gezellig door bij mijn vriend en in de avond hebben we gezellig samen met Nick een aantal potjes 31en gedaan. Ik heb het eerst moeten leren maar daarna had ik het goed te pakken ;) 

De hond van mijn vriend zijn ouders, Caila. Schat van een beest, echt een knuffelbeer ondanks dat ze er misschien niet zo uit ziet. 


Thuis op de bank weer lekker Arrow kijken. Het nieuwe seizoen is erg tof!

Heerlijk regenachtig weer. Zorgt soms voor prachtige plaatjes. Verder heb ik er helemaal niets mee, geef mij maar zon of juist heel veel sneeuw. 

De weg voor ons huis wordt al sinds september 'verbouwd'. Dit stond voor mijn huis, net toen ik moest leren voor een zware tentamen. 

Nageltjes gedaan! Dit keer kwam ik op het idee om eens steentjes te gebruiken. Ik vind het resultaat erg schattig en heb er die dag veel complimenten over gekregen.

Mijn ouders zijn deze week op vakantie en Jojo, onze huiskater, wou ook wel erg graag mee. 

Donderdagavond besloot ik, omdat ik een voldoende had op mijn eerste tentamen en omdat ik het project had afgesloten, een cadeautje voor mijzelf te bestellen. Namelijk de MAC Stroke Of Midnight Violet Lip Set. Vrijdag kwam 'ie al binnen en ik kan jullie zeggen, ik ben VERLIEFD. Er komt natuurlijk een review op de site!

En hebben jullie nog leuke dingen gedaan deze week?

6 opmerkingen:

 1. Wat een super leuke foto's allemaal!! Ik vind je nagels en die lippenstift zo super mooi! :) Ik snap dat je verliefd bent!! haha :) X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke foto's ! Die kleur lipstick staat je goed !
  www.lifeofnessah.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke foto's! &wat heb je een leuke blog, ik volg je vanaf nu via bloglovin!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige lipstick, staat je goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke foto's!! Je hebt je nagels echt prachtig gedaan en die lipstick staat je super mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Kan niet wachten op de review. De lippenstift is echt heel mooi

  BeantwoordenVerwijderen