27-11-13

Review // Golden Rose Scale Effect nagellak

 Golden Rose is voor mij een merk geworden waar ik 'vroeger' heel veel zag en hoorde, maar nu bijna niet meer. Maar ondanks dat het tegenwoordig wat stil is, blijf ik het echt een heel erg mooi merk vinden.Vooral de effect nagellakjes zien er altijd prachtig uit. Toen ik ze laatst tegenkwam op een webshop voor een ontzettend laag prijsje besloot ik ze direct te bestellen. En ik kan alvast verklappen dat ze erg leuk zijn!


De Scale Effect lakjes zijn topcoats met prachtige flakies er in die in elk licht een ander resultaat geven. Golden Rose heeft een breed assortiment aan kleuren van deze lijn, dus er is voor iedereen iets leuks te vinden. Ik ging voor nummer 12 (links) en nummer 11 (rechts), om ze eens te proberen. De verpakking vind ik erg mooi. Ik hou wel van de wat hogere potjes. Om de kleuren in één oogopslag te kunnen vergelijken heb ik de topcoats over een rode laag gewone lak aangebracht. Zo zie je direct dat nummer 12 een warme topcoat is die er voor zorgt dat het lijkt alsof je nagels in brand staan. Ze glinsteren voornamelijk oranje, rood of groen op. Deze topcoat is te vergelijken met de beroemde 'Rainbow' kleur van GOSH.
Nummer 11 is juist een koele topcoat met voornamelijk blauwe, paarse en groene glinteringen. Achteraf gezien had deze dus mooier geleken op een blauwe of groene basiskleur. 


Ik vind dat beide topcoats een leuk effect geven aan je nagels. Vooral met nummer 11 ben ik blij, omdat ik het erg leuk vind om een wat koeler effect te geven aan je nagels. Jullie gaan deze dan vast ook nog wel eens tegenkomen in een NOTD, maar dat met een andere basis. 

Mocht je dus nog zoeken naar een leuke topcoat, dan is dit misschien wat voor jou.
De Scale Effect nagellak is o.a. te koop bij Enchantra voor €2,50 per stuk. 

6 opmerkingen: