02-11-2013

Review // Catrice Better Than False Lashes Volume Mascara & Absolute Eye Colour Trio

Catrice heeft weer een nieuwe limited collectie genaamd Thrilling Me Softly! In deze collectie zitten veel donkere, herfstachtige kleuren. Ik vond een aantal producten wel interessant genoeg om mee naar huis te nemen en vandaag heb ik twee producten die ik voor jullie heb getest: de Better Than False Lashes Volume Mascara en de Absolute Eye Colour Trio.


Allereerst het oogschaduw doosje. In dit doosje zitten drie verschillende kleuren oogschaduw, die bij elkaar passen. Er zitten twee verschillende versies in deze limited collectie. Ik heb C02 Gentle Thrill, met een mooie lichtroze highlighter, een matte grijze kleur en een bruine kleur met glitters. Het doosje lijkt wat op de standaard blush doosjes van Catrice, maar op de voorkant zit een soort spinnenweb patroontje.
Handswatches

Zoals je ziet is de pigmentatie niet echt geweldig. De lichtroze kleur is in het echt meer shimmery en heeft wel een goede pigmentatie. De grijze kleur is redelijk goed op te bouwen, maar de bruine kleur is werkelijk een flop. 

Dan de mascara. De Better Than False Lashes Volume Mascara zit in een grote, dikke, gouden verpakking. Het heeft wat zwarte opdruk en is verder niet heel erg bijzonder.


En bij een dikke verpakking past natuurlijk ook een gigantisch borsteltje. Ik ben geen fan van dit soort grote borsteltjes, geef mij maar gewoon een dunne plastic versie. 


Dit is hoe mijn oog er uit ziet zonder mascara, maar met een ooglook die ik heb proberen te maken met het trio. De lichtroze champagne kleur heb ik gebruikt als highlighter en dat is ook direct de enige kleur die fijn werkt. Ik heb de grijze kleur op mijn ooglid gedaan en de bruine glitterkleur in mijn crease. Fall-out overal en ik vind de kleuren niet echt goed gepigmenteerd. Helaas.


En dit is mijn oog met de look + mascara. Ik moet zeggen dat ik de mascara fijn vind werken en het maakt mijn wimpers mooi lang en dun. Nadeel is wel dat je echt rustig aan moet doen en snel zwarte stipjes op je ooglid krijgt, zoals op de foto. Het is dus een mascara die beter werkt voor mensen die al lange wimpers van zichzelf hebben.

De mascara werkt dus prima en het trio is leuk als je op zoek bent naar een fijne highlighter. Voor de rest zou ik het doosje laten liggen.
De mascara kost €4,59 en het oogschaduwtrio €3,89

5 opmerkingen:

  1. Die swatches van de ooschaduw vallen me toch tegen ook al zien de kleuren er wel heel mooi uit in het doosje, jammer

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jammer van de slechte pigmentatie! De uiteindelijke ooglook vind ik wel mooi.

    Keep on bloggin',

    Isabella

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Bij jou zien je wimpers er echt mooi uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ziet er inderdaad in het oogschaduw palette mooi uit maar vind de kleuren er niet uitspringen op de huid zelf! Catrice heeft meestal wel altijd mooie make-up !
    Ben zelf wel een groot fan van het merk.

    liefs
    http://rachelkromdijk.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen