25-11-2013

Review // Beauty UK posh palette no.2 Masquerade

Palettes, palettes en nog meer palettes! 
Dit palette van Beauty UK bevat prachtige tinten en ik kon het niet laten om ook deze in mijn winkelmandje te stoppen. Afgelopen week kwam 'ie net als het palette van Barry M binnen en ik heb hem direct getest. Zijn de kleuren net zo mooi als ze er uit zien of valt het vies tegen?


Dit posh palette van Beauty UK komt in een vrij simpel wit doosje. Op de voorkant kun je de kleuren door het doosje heen zien en dat vind ik erg fijn. Zo weet je direct welk palette je vast hebt. Ook vind ik het wel leuk om eens een wit palette in mijn handen te hebben, is weer eens wat anders dan al dat zwart of bruin. 


De achterkant is vrij simpel en bevat niet veel meer dan de ingrediënten en de naam van het palette.


En dit is wat je ziet als je het palette opent! 10 prachtige kleuren, een spiegeltje en een sponsapplicator. Zoals jullie ondertussen al wel weten ben ik geen fan van de sponsapplicatoren, maar dat terzijde. voor de rest ziet het er prachtig uit en heeft het wat weg van de Sleek palettes. De spiegel is vrij smal, maar is goed genoeg om te gebruiken tijdens het opmaken voor je ogen. 


Op de bovenste rij zie je een lichte kopertint, daarnaast een champagnekleur, lichtgrijze kleur, een witte kleur en een donkergrijze kleur.
Op de onderste rij zie je een bruingrijze kleur, rode koperkleur, donkerbruine chocoladekleur, zwart, en lichtgrijs.
De meeste kleuren hebben een glanzende finish, op de bruingrijze, chocoladebruine en zwarte kleur na. 

Handswatches

De bovenste rij

De onderste rij 

Ja, de bovenste rij is werkelijk deprimerend. Geen van de vijf kleuren waren gepigmenteerd genoeg om mij blij te maken. De eerste kleur lijkt niet eens op de kleur van het vakje. Na het swatchen van deze eerste kleuren was ik serieus bang dat ik een gigantische miskoop in handen had. Gelukkig was daar de onderste rij! Dat is nou pigmentatie! Vooral de rode kopertint en de zwarte tint knallen er uit.
Wat betreft de structuur heeft het wat weg van de Sleek palettes. Gepigmenteerd, maar wel wat aan de korrelige kant. Fall-out is er gelukkig bijna niet.

Ik ben dus heel erg blij met de kleuren uit de onderste rij, maar wat mij betreft hadden ze de bovenste rij wel weg kunnen laten.
Dit palette is o.a. te koop op Beauty88 voor €7,95

7 opmerkingen:

  1. Wat een mooie kleuren! Echt iets voor mij. Wel jammer trouwens dat de eerste rij zo'n slechte pigmentatie heeft. Gelukkig is de onderste rij wel goed!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ziet er opzich wel goed uit jammer van de eerste rij!
    kijk is op zoeva.de daar kan je prachig palette kopen van 88 kleuren
    voor 19 euro! en prachtige glinsterende swatches wat je weer op
    youtube kan terug zien bij zoeva palette swatches! liefs,

    en nog een fijne dag verder

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Thanks voor de tip! Ik heb alleen al een 120 palette hier liggen, dus dat wordt wel een beetje teveel van het goede denk ik ;)

      Verwijderen
  3. Ah dankjewel voor je lieve comment Allissa! :D
    Wat flauw dat ze niet beide rijen van het pallet gewoon even gepigmenteerd hadden gemaakt, gelukkig is het ieder geval geen miskoop :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Jammer dat de bovenste rij tegen valt.
    Bedrijven moeten echt stoppen met die stomme spons applicators, ze zijn alleen maar onhandig!

    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Supermooi palette!
    Liefs, Ypie

    http://oh-saycanyousee.blogspot.nl/

    BeantwoordenVerwijderen