01-11-2013

Favorieten // Oktober

 En toen was het al weer november. Hoog tijd om jullie mijn favorieten van oktober te laten zien! In deze blogpost zie je de producten die ik de afgelopen maand veel heb gebruikt. Het zijn niet alleen nieuwe ontdekkingen, maar ook producten die ik al eeuwen in mijn stash had en nu pas echt veel heb gebruikt.
Het zijn er niet heel veel, maar wel grote favorieten!




Allereerst de ogen. Ik neem alles wat ik over de I <3 Stage eyeshadow base van Essence heb gezegd, ik vind hem namelijk tegenwoordig heel erg fijn! Ik gebruik hem elke dag om mijn ogen en wenkbrauwen een goede basis te geven. Daarnaast ben ik weer aan de slag gegaan met mijn 120 palette. Er zitten prachtige kleuren in, voor elke gelegenheid. 


De afgelopen maand ben ik geen dag de deur uit geweest zonder blush. Al had ik niets op mijn gezicht, blush moest en zal wel op mijn wangen worden geveegd. Uit de Be Loud collectie van Essence zat een prachtige peachkleurige blush, 01 Ap-ri(c)ot. Daarnaast ben ik de perzikkleur uit een Sleek trio vaker gaan gebruiken, deze kleur draagt de naam Chantilly.  En als foundation gebruik ik de BB cream van Garnier in de kleur medium. 


Wat betreft tandpasta gebruik ik al 2 maand lang niets anders dan de Prodent White Now tandpasta. Qua haarlak ben ik nooit zinnig geweest over welk merk ik graag wou hebben. Maar wat ik wel wil is dat de haarlak niet keihard wordt, en dat doen de hairsprays van Cien (Action) gelukkig niet. Daarnaast is het spotgoedkoop en een gigantische fles. Mijn oktober-geur werd Playboy Play It Lovely. 


Als laatste heb ik de Care&Repair conditioner van Andrélon heel vaak gebruikt. Dit mede doordat mijn moeder ze keer op keer kocht, maar ook omdat ze gewoon prima hun werk doen. En mijn absolute favoriet: Sanex Demo Invisible Deodorant. Dit is een rollerdeo en werkt perfect! 

Wat waren jullie favoriete producten van de maand? 

4 opmerkingen:

  1. Ik gebruik die I <3 Stage van Essence ook heel vaak tegenwoordig :D Vind het wel een fijn product en m' oogschaduw blijft stukke langer op z'n plaats zitten :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk gefotografeerd :-) Toffe producten.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heel fijne producten! Ik ben ook fan van die sleek palettes :) Zo handig om verschillende kleuren samen bij te hebben!

    BeantwoordenVerwijderen