31-10-13

Pics // Oktober II



En toen was het al weer 31 oktober en morgen zitten we al weer in een nieuwe maand! Afgelopen weken vlogen voorbij. Ze stonden eigenlijk in het teken van school en de herfstvakantie. En natuurlijk de voorbereidingen voor mijn feest! Mijn outfit kwam binnen, we moesten pompoenen uithollen, ik krijg toffe cadeautjes en ga zo maar door. Natuurlijk vliegen er ook nog genoeg andere foto's langs. Enjoy!



Op vrijdag moest ik lang wachten op de trein en besloot ik wat selfies te maken op het station. Dit doe ik eerlijk gezegd nooit, en nu weet ik ook weer precies waarom. Je kunt gewoon niet een goede hoek vinden om een foto te maken, zonder dat het hele station naar je kijkt. But hè, i did my best.


Op vrijdagmiddag kwam mijn piratenjurk binnen! Het pak zelf is van een prachtige zachte stof gemaakt en hij is erg mooi. Ik pas 'm gelukkig ook. Ik moet er alleen wel een rokje onder hebben, omdat de achterkant omhoog trekt en ik niet echt zin heb om in mijn ondergoed te gaan lopen. 


Diezelfde avond raakte ik geïnspireerd door mijn piratenjurkje en besloot ik wat met make-up te spelen. Gouden smokey eyes en knalrode lippen. 


Lekker beneden op de bank hangen. Zo dacht Jojo, onze huiskater, er ook over.


Zondag ging ik langs mijn zus om mijn neefjes weer te zien! Ik mocht ze de fles geven en ben er nog een stukje mee wezen wandelen. Ze zijn zo lief! 

Op maandag werd ik gigantisch verwend door mijn opa en oma en mocht ik een horloge uitzoeken, in verband met mijn verjaardag. Meer over deze horloge lees je HIER.


Helaas is de herfstvakantie niet alleen maar voor leuke dingen. Ik moet helaas ook bezig met leren voor mijn tentamens. Gelukkig duurt het nog even dus zit er niet echt druk achter, maar het samenvatten moest nu toch wel beginnen.


... en als je eenmaal druk bezig bent is er natuurlijk altijd iemand die je weer komt afleiden. Vriendlief kwam dinsdag even langs op de motor. Het was prachtig weer en zijn laatste kans om er nog even mee weg te gaan. En ik heb uiteraard helemaal niets tegen jongens in motorpak ;)


  En toen was het al weer zaterdag en was het tijd voor mijn Halloween Birthday Party! Ik heb samen met mijn vriend in de middag het huis in stijl versierd en 's avonds kwam iedereen langs. Het was supergezellig en ik heb me echt vermaakt.


Pics! Inclusief outfit.



En één van de meiden die langskwamen nam een supertoffe taart mij. Helemaal in stijl en ook nog eens ontzettend lekker met monchouroom en chocolade er tussen. Goddelijk! 

Dus dit was mijn week.. Hebben jullie nog leuke dingen gedaan de afgelopen maand? Let me know!

psst. Volg jij mij al op Instagram

9 opmerkingen:

 1. Leuke dingen heb je gedaan! Die taart ziet er inderdaad yummie uit! Liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke foto's en wat een mooi horloge!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie horloge ! Leuke foto's x Jana

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo tof en het zag er echt een leuk feestje uit :) Mooie make-up look!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk foto-overzicht! Wat een mooi horloge heb je, waauw :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk zeg! Ik doe eigenlijk niet meer aan Halloween. Maar ziet er leuk uit

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke foto's en wat een mooie horloge! x

  BeantwoordenVerwijderen