30-10-13

Muziek favo's // Oktober

En toen was het al weer eind oktober. Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar de dagen vliegen echt om tegenwoordig. Ik kan mij nog vaag herinneren dat ik de muziek favorieten van september bij elkaar aan het zoeken was. Nu is het weer tijd voor een lading nieuwe favorieten! Enjoy.

Colors - Headhunterz ft Tatu


You will see colors. Ik moet zeggen dat ik dit liedje heel lang heb 'genegeerd' in mijn Spotify lijst. Uiteindelijk speelde hij toch een keer uit zichzelf af en kwam ik tot de conclusie dat de tekst in dit liedje zo heerlijk is. Paint your dreams fill the sky with art. 

Timber - Pitbull ft Ke$ha
                                  

Dat deuntje in het begin heeft iets heel erg ouderwets, horen jullie dat ook? Ik weet kan maar niet ontdekken waar het van komt!. Daarnaast is het natuurlijk een erg fijn dansnummer. Deze staat mooi tussen een aantal andere liedjes in mijn afspeellijst voor mijn halloweenfeest. 

Bones - Ms Mr 
                                   

Een heel freaky en duister liedje is dit. Dit liedje werd gedraaid aan het einde van een episode van Revenge. Het einde was nogal shocking en daar paste dit liedje echt gigantisch goed bij. Vandaar dat het al een tijdje tussen mijn favorieten staat. 

Mannenharten - Blof & Nielson 
                                     

Dit liedje vind ik al leuk vanaf het moment dat het in de bioscoop als achtergrondmuziekje draait bij de trailer van Mannenharten zelf. Het is eigenlijk best een typisch Blof liedje,en Nielson vult het ontzettend goed aan. Jep, een heerlijke meezinger. 

A Light That Never Comes - Linkin Park ft Steve Aoki 

Ik weet dat heel veel Linkin Park fans klagen over al dat geremixte zooi, maar ik vind het ergens wel leuk. Bovendien hou ik hoe dan ook van Linkin Park, al gaan ze over op klassieke muziek haha. Nee, ik vind het niet een topnummer, maar hij is leuk genoeg om in deze post te zetten! 

Stay The Night - Zedd ft Hayley Williams 

Hoewel ik het kapsel van Hayley echt vreselijk vind, het nummer is geweldig. Een heerlijke remix met een leuke tekst er doorheen. Ik wist overigens eerst niet eens dat dit nummer gezongen werd door Hayley, ik betrap mijzelf er namelijk op dat ik soms nog steeds het Paramore meisje voor me heb haha.


Heb jij nog toffe liedjes ontdekt de afgelopen tijd? 

6 opmerkingen:

 1. Leuke muziek smaak heb je, het laatste liedje is echt heel mooi! Liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie liedjes! En ja, van Timber zit ik ook al te denken van wat het misschien een sample zou kunnen zijn :p

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goede muziek allemaal! Revenge is zo spannend! :-O

  ♥ Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het liedje Bones kende ik nog niet maar vind het wel een goed nummer! Mannenharten heeft echt een leuke deuntje!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat liedje van Kesha en Pitbull is leuk! Ik herken het deuntje ook, maar heb geen idee waar het van is!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oeps, ik kende hier nog geen enkel nummer van :p

  BeantwoordenVerwijderen