02-10-13

Muziek favo's // September

Music

Het is weer tijd voor mijn muziek favorieten! Dit keer de liedjes die ik afgelopen maand zo ongeveer grijs heb gedraaid. Zoals gewoonlijk is er weer eens geen genre aan vast te plakken. Van house tot country, het zit er allemaal weer tussen. Dus klik verder en luister gezellig met mij mee!
Little Big Town - Pavement Ends
Dit liedje werd een tijdje terug gedraaid tijdens de serie Pretty Little Liars en sindsdien ben ik verkocht. Het melodietje is zo heerlijk. Ook is de tekst ontzettend leuk om mee te zingen. Let the good times rooooooooll.

Avicii - Hey Brother

Ik weet niet of dit liedje al ontzettend bekend is en vaak op de radio wordt afgespeeld, maar anders komt dat binnen nu en een week nog wel. You Make Me was al een leuk nummer, Hey Brother is al helemaal geweldig. De stem van de zanger geeft er een heel typisch sfeertje aan. Van alle liedjes die ik in deze post noem moet je deze toch echt even luisteren. 

3js- Til Me Op 

Waarom ik dit liedje zo leuk vind weet ik eigenlijk niet. Ik heb, naast het programma De Zomer Voorbij, helemaal niets met de 3js. Maar nadat ik ze toevallig live heb gehoord met een feestavond en mijn vriend mee heel erg leuk optilde na de zin 'Til me op, laat me zweven' ben ik het toch wel een erg leuk liedje gaan vinden. 

Lorde - Royals 

Dit liedje is al een tijdje bekend, maar ik heb hem op de één of andere manier nog nooit in een favorieten gezet. En dat terwijl ik deze heel vaak heb geluisterd terwijl ik in de trein zat. Haar stem heeft iets, lekker helder en krachtig. Ook ideaal als meezinger.

Miley Cyrus - Wrecking Ball


Nee ik vind de clip niet leuk, nee ik heb ook niets met Miley en nee ik vind het refrein ook niet mooi. Wat ik dan wel leuk vind? De coupletten. En daarom verdient 'ie eigenlijk wel een plekje in de favorieten van september.

NoNoNo - Pumpin Blood 

Weer een liedje dat een bepaalde sfeer met zich mee brengt. Ik vind haar stem in het eerste couplet heel erg bijzonder. Ook het fluitje blijft erg hangen. Ik denk dat je er wel heel erg van moet houden, maar persoonlijk vind ik het zo op zijn tijd wel leuk om te horen.

Showtek & Noisecontrollers - Get Loose (Tiësto Remix)

Een heerlijk nummer om op los te gaan. En dat is eigenlijk het enige wat ik nodig heb om het liedje te omschrijven.


En dit was het weer voor de maand september. Ik ben heel erg benieuwd naar de nummers die ik ontdek in oktober.

Waar heb jij veel naar geluisterd in september? 1 opmerking: