05-09-2013

Essence Long Lasting lipstick

Zoals jullie wellicht al weten heeft Essence tien nieuwe Long Lasting lipsticks in het assortiment zitten. Van bruin tot knalroze, voor iedereen zit er wel een leuk kleurtje bij. Zo bleef mijn blik hangen op nummer 8, Colour Crush. Een felroze kleur. Klik verder als je benieuwd bent naar dit prachtige pareltje!

Alle Long Lasting lipsticks van Essence zitten verpakt in dezelfde matzwarte huls met roze accenten. Ik vind het een hele verbetering. Geen frutseltjes en lekker strak, het straalt nu meer luxe uit. Ook vind ik de dikgedrukte E op de bovenkant van de dop erg leuk. 


Zoals gewoonlijk staat op de onderkant een stickertje met de naam. Handig voor het ordenen van je lipstick stash. 
Wanneer je de lipstick opendraait komt er een roze kleur tevoorschijn met de E van Essence in de stick gedrukt. Tof! 


Handswatches
Links 2 vegen, rechts 1 veeg

Lipswatches
Zonder

Met 08 Colour Crush

De lipstick is vrij romig en dekt daarom niet helemaal zoals ik had gehoopt. Verder is het een prima kleurtje om naar eigen wens op te bouwen, ideaal voor als je niet een in-your-face kleur wilt hebben maar wel van roze houdt. Verder blijft de lipstick niet echt geweldig lang zitten, na een dik uur moet je ze toch weer lichtjes bijkleuren, dit komt voornamelijk doordat ze zo zacht zijn. Pluspuntje is dus wel dat je lippen nauwelijks uitdrogen!
Dut als je het niet erg vind om je lippen af en toe bij te stiften en graag een romige lipstick zoekt, dan kan Essence jou helpen. De lipsticks kosten €2,39 per stuk.

4 opmerkingen:

  1. Echt een mooie kleur! Ik heb ook een kleur van deze collectie: coral calling, een mooi koraalkleurtje! Ik ben zeker fan van deze lipsticks van Essence :) x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind het wel een mooie unieke kleur, gewoon vrij zacht, inderdaad niet in your face, maar dat heeft wel wat. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik vind het een erg mooie kleur!

    http://www.lifeofroshelle.nl

    BeantwoordenVerwijderen