23-08-13

Essence Glossy Lipbalms


Heel vroeger, toen ik nog niet into de make-up was en nog op de basisschool zat, kreeg ik van een vriendin een klein Essence lipglossje. Een klein tubetje waarvan de substantie plakkerig was en eigenlijk alleen uit glitter, glitter en nog meer glitter bestond. Sindsdien heb ik altijd een haat-liefde verhouding met Essence. Ze hebben leuke dingen, maar ook dingen die mij totaal niet trekken. Toch moest ik even blijven kijken toen ik zag dat Essence haar assortiment deels vernieuwd had. En ook gooide ik weer dezelfde soort tubetjes in mijn mandje, twee welteverstaan. Benieuwd of deze Glossy Lipbalms mijn hart nu wel hebben kunnen veroveren?De Glossy Lipbalms van Essence zijn er in zes verschillende soorten. Zo heb je Mint Drop, Cherry Brownie, Apple Pie, Mango Icecream, Strawberry Cheesecake en Berry Cupcake. Die laatste twee heb ik mee naar huis genomen. Een lichtroze en een donkerroze kleur. De verpakking ziet er lief en zoet uit.


De lipbalms komen in een plastic tubetje en zijn ideaal om even snel in je tas te gooien. Op de achterkant staat wat random informatie. In één tube zit 8ml.


De tubes hebben een schuin afgesneden opening en persoonlijk blijf ik het onhandig vinden. Er komt te snel, te veel lipgloss uit en je kunt niet makkelijk de vorm van je lippen volgen. Je moet er een beetje een handigheid in zien te krijgen. 

Handwatches
Links zie je Berry Cupcake en rechts Strawberry Cheesecake. 

Lipswatches


Zoals je kunt zien zijn het in principe gewoon transparante lipglossjes met een bom aan glitter. Berry Cupcake maakt mijn lippen een tintje donkerder, maar in het echt zie je dat verschil niet en is mijn gewone lipkleur er, net als bij Strawberry Cupcake, er gewoon doorheen te zien. Verder is de substantie vrij plakkerig en blijft het niet echt lang zitten. De geur is wel heeeerlijk. Lekker zoet, maar niet op een chemische manier. 

Dus ben je opzoek naar een schattig, transparant lipglossje met veel glitter en houd je van een zoet geurtje? Dan zijn deze Glossy Lipbalms voor jou ideaal. Voor €0,99 kun je ze halen bij het Essence schap.

4 opmerkingen:

 1. Ik ben er helaas nog steeds geen fan van, maar ik ben over het algemeen ook geen fan van lipglosss. Ik moet wel zeggen dat ik van de namen van de lipbalms een beetje honger krijg haha!
  Liefs, Demi

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ze zijn vrij gelijkaardig en heel subtiel, maar ik vind ze wel mooi staan op je lippen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind de kleuren erg mooi uitzien, maar ik houd zelf niet zo van lipgloss. Een lipstick daarentegen vind ik dan wel weer fijn, maar lipigloss is zo plakkerig haha xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie kleuren, heel subtiel inderdaad! Het enige vervelend aan zulke lipgloss vind ik dat je haar constant blijft plakken aan je lippen als het even waait haha. Dat heb ik in ieder geval vaak.

  BeantwoordenVerwijderen