25-08-13

Action 2-in-1 lipgloss en blush


Iedereen weet hoe heerlijk het is om door de Action te lopen, het mandje vol te gooien, en met een heerlijk laag bedrag er weer uit te lopen. Zo ging dat bij mij afgelopen donderdag ook. Naast een aantal dingen die ik moest hebben voor mijn nieuwe opleiding, kwamen er ook twee make-up producten in het mandje te liggen. Zouden het nieuwe budgettoppers worden of niet? Ik nam een setje met twee lipglossjes mee en een knalroze blush. De dubbele lipglossjes, met aan de ene kant een kleurtje en aan de andere kant een transparante gloss, zagen er zo fleurig uit dat ik het niet kon laten om ze mee te nemen. En de blush was knalroze en dat is natuurlijk een kleur die ik sowieso nooit kan laten liggen. De verpakking van de glossjes vind ik niets, het oogt te goedkoop. De verpakking van de blush vind ik daarentegen wel leuk. Het is strak en zwart, wat veel meer luxe uitstraalt.


Dit zijn de twee lipglossjes. Links zie je Soft Pink, rechts is Hot Pink. De namen geven het al aan, Soft Pink lijkt qua kleur op een suikerspin en Hot Pink is een knalroze zuurstokkleur. Aan de andere kant zit een transparante gloss. De bedoeling is dan ook dat je het kleurtje, Stap 1, als eerste aanbrengt, en dan Stap 2, de gloss, er overheen doet.
Beide glossjes hebben een zacht kussentje waarmee je het aanbrengt. Ik vind dit soort kwastjes toch wel het fijnste als het gaat om lipgloss. Zo op het eerste gezicht ziet het er prima uit, het lijken mooie kleurtjes.
Handswatches
Soft Pink, transparante gloss, Hot Pink, transparante gloss.

Lipswatches
Mijn lippen zonder gloss.

Hot Pink

Hot Pink + Gloss

Hot Pink + Gloss na 30 seconden

Soft Pink 

Soft Pink + Gloss

... en het was helaas te mooi om waar te zijn. Wat werd ik chagrijnig van deze glossjes zeg. Hot Pink is een prachtig kleurtje, maar dekt helaas vrij slecht en droogt direct op als een soort schmink. En als dat al niet genoeg was brokkelt de kleur ook compleet af als je er een gloss overheen doet. Vreselijk. Soft Pink brokkelt iets minder af, maar ik vind de kleur echt niets. Het is een metallic kleurtje, maar dan ook echt puur metallic. Nope, dit is naar mijn idee echt totaal geen budgettopper.Dan maar door met de blush. De blush zit in een zwarte plastic verpakking met een doorzichtig dekseltje. Lekker compact en makkelijk te openen. De kleur is ook echt prachtig. Een lekkere felle roze kleur, genaamd 869 - Pink. 


En een leuke toevoeging is ook dat er een spiegeltje en een kwastje bij zit! Lekker makkelijk in het doosje zelf. Ik vind het er wel leuk uitzien. Het kwastje is lekker zacht, maar persoonlijk heb ik niets met zo'n klein dingetje. Geef mij maar een grotere blush kwast. 

Handswatches
Onder 1x een veeg, boven 2x een veeg

Faceswatches
Zonder blush

                                   
Met blush (Excuses voor die zwarte veeg onder mijn oog)

En jawel! We hebben een budgetblush waar ik wél fan van ben. Pink is een prachtige knalroze blush. Lekker goed gepigmenteerd en prima op te bouwen. De kleur blend makkelijk en gaat niet meteen in je huid zitten. Voor de mensen die wel van een vleugje roze houden is deze blush erg geschikt.

De lipgloss is te koop voor €1,39 en de blush voor €0,99 bij de Action.


4 opmerkingen:

 1. Fijn dat de blush goed werkt :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De blush is wel mooi!
  En goed, nu weet ik dat ik die lipglosjes al zeker niet moet kopen. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jammer dat de lipsticks niet bevallen, ik gebruik ze al een jaar en zonder de gloss blijven ze de hele dag of avond zitten, zelfs na het drinken van een paar drankjes!
  Liefs, Ypie

  http://www.oh-saycanyousee.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Thank god dat de blush wel een plaatje is! Damn, zonde van de lipglosses, want ik vond de Hot Pink echt masterlijk, heerlijke felle kleur, zo sprekend en goed gepigmenteerd voor zo'n goedkope prijs. :D

  BeantwoordenVerwijderen