12-06-2013

Shoplog met o.a. Sleek, MAC en The Body Shop


 Vandaag was het weer zo ver. Ik had ontzettend veel zin om naar de stad te gaan en mijn banksaldo gaf ook nog eens aan dat dat wel mogelijk was. Ik besloot direct 's ochtends naar Groningen te gaan. Ik ben langs een aantal winkels geweest en ik laat jullie in deze shoplog alle make-up en verzorgingsspulletjes zien die ik heb gekocht. Enjoy!



 Bij The Body Shop besloot ik mijn gezichtsverzorging compleet om te gooien. Ik gebruikte altijd al wat dingen van TBS, maar veel daarvan waren tijdelijke items en dus niet meer verkrijgbaar. Na wat met de verkoopster te hebben gepraat kwam ik uit op de Seaweed lijn. Ik heb daar een fullsize Facial Cleanser en Toner van gekocht. Ook waren er nog wat mini's in de aanbieding en ik besloot van de Seaweed lijn ook nog een nachtcreme mee te nemen, om uit te proberen, en een Facial Wash en Toner uit de Tea Tree lijn.  De Fullsize producten waren €10,- per stuk en de mini's €2,50. (De mini's waren in de aanbieding, 3 voor €5,- )




In Groningen zit tegenwoordig een Skins Cosmetics en daar verkopen ze Sleek. Nadat ik daar een flinke tijd heb staan twijfelen besloot ik de beroemde Rose Gold blush mee te nemen, een contour kit in light en een pout polish in Pink Cadillac mee naar huis te nemen. De blush en pout polish waren €5,50 en de contour kit €8,- 


Bij de Douglas kwam ik nog een hele mooie warm bruine oogschaduw tegen van MAC. Deze lijkt heel erg op Smog van mijn Naked palette en die is bijna op dus ik moest een nieuwe versie hebben. Deze kleur heet Mulch Ook kocht ik daar een nieuwe blushkwast van Douglas zelf. De kwast kost €13,95 en de oogschaduw €17,-




Bij de Kruidvat kocht ik drie lipproducten. Zo ging ik voor Matt About Pink van Catrice en twee Sweet Splash Gloss Sticks van NYC. Alle drie de producten waren €3,99 per stuk.


En als laatste nam ik nog een paar basic spulletjes mee van Essence. Ik ging voor een nieuwe wenkbrauwgel, wenkbrauwpotlood en een nagelverharder. Ik ben vooral benieuwd naar het wenkbrauwpotlood, omdat ik normaal altijd die van de HEMA gebruik. Helaas weet ik niet meer welk product welke prijs was, omdat op het bonnetje overal 'Essence make-up' staat, maar het duurste product was €1,99.

Uiteraard ga ik een aantal dingen voor jullie reviewen!


Heb jij zelf nog wat gekocht afgelopen week? 


14 opmerkingen:

  1. De prodcuten van sleek en NYC lijken me heel fijn :) mooie kleuren heb je ook gekozen!
    ps. om mijn website maak je deze week kans op een nieuwe customized layout! Iets voor jou?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke dingen heb je gekocht.
    Matt About Pink van catrice lijkt me een mooie kleur (review?)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik ben benieuwd naar die gloss sticks van NYC :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuke aankoopjes, matt about pink is een van mn favoriete lipsticks! ook rose gold van sleek is erg mooi :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ben benieuwd naar de swatches! Leuk!

    Liefs,

    Maria
    www.beautybandit.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Waarom hebben ze hier bij de kruidvat nergens NYC ): Zou het merk zo graag eens willen uitproberen! Die lipsticks lijken me erg fijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. wat een heerlijke producten, ben benieuwd wat je van de bodyshop gezichtsverzorging vindt

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Mooie producten heb je weer gekocht! Ik ben heel benieuwd naar reviews van alles.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Super leuk! :D

    xoxo
    www.its-dash.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  10. ohh die MAC kleur, i'm in love <3

    BeantwoordenVerwijderen