11-06-13

Random Facts About Me


Vandaag even een persoonlijk artikel. Ik heb het de afgelopen dagen vrij druk gehad. Ik moest werken, oppassen bij mijn neefjes die 4 uur treinen verderop zitten en heb het ook gezellig gehad met mijn vriend. Wat dus betekent dat ik niet zo veel tijd heb gehad voor uitgebreide reviews en dergelijke. Ook krijg ik komende donderdag mijn examenuitslag binnen, en ik moet eerlijk bekennen dat dat nu wel heel erg dichtbij komt. Uiteraard laat ik jullie weten of ik geslaagd ben of niet. Maar speciaal voor jullie heb ik een Random Facts About Me post gemaakt. Dus als je mij beter wilt leren kennen kun je gerust verder klikken (:


- Ik hou lang in een auto of trein zitten. Vooral omdat je dan gewoon even helemaal niets hoeft (en kunt) te doen. Lekker een boekje lezen of een muziekje luisteren. Of slapen, want daar ben ik ook heel erg goed in.

- Ik hou heel erg van leeuwen en tijgers. En dan vooral de grote, bijna knuffelbare versies. Die obsessie heb ik eigenlijk al van kinds af aan en ik zou heel graag nog eens een leeuw willen voeren. Of van die schattige welpjes van dichtbij bekijken.

- Mijn favorieten kleur is blauw en ik heb een hekel aan de kleur geel.

- Na een lange periode van zon en warmte vind ik het heerlijk als het weer eens regent. Gewoon even een dagje, waarbij je lekker binnen op de bank kunt zitten met een toffe dvd.

- De enige series die ik kijk zijn Amerikaanse series die ik download. Aanraders zijn Arrow, Pretty Little Liars en Revenge.

- Ik heb geen Xbox, Wii of Playstation en ik hoef er ook geen. Ik ben het type dat zoiets één week 24/7 doet en daarna in een hoekje laat wegrotten. Vind ik een beetje zonde.

Before I die, I wish a lot of things. | via Facebook

- Ik hou van Audi's. En ik vind dat de perfecte motivatie om later een goede baan te vinden (en om altijd te blijven dromen haha)

- Ik speel al 8 jaar badminton. En ik heb ondertussen al een flinke lading prijzen en ben er ook trots op. Helaas moet ik er waarschijnlijk straks mee stoppen als ik met mijn opleiding ga beginnen, maar ik wil het later wel weer oppakken.

- Als ik moest kiezen tussen karamel of chocolade koos ik voor karamel. Halleluja wat is karamel toch lekker zeg.

- Ik draag altijd All Stars terwijl ik hakken veel mooier vind. Ik vind het alleen zo rot om op te lopen en omdat ik vrij brede voeten heb zitten hakken ook nooit echt lekker. En ja bij mij gaat comfort toch echt voor schoonheid.

- Ik moét voor het slapen gaan mijn make-up er af halen anders word ik gek. Ik kan het echt niet. Als ik het laat zitten word ik de dag er na wakker met een plakkerig gezicht en heb ik er zo een aantal pukkels bij. Gelukkig is het voor mij een standaard ritueel geworden en maakt het niet uit hoe vermoeid ik ben: het moet en zal er af.

badminton | Tumblr

- Ik vind sporten leuk. Dat klinkt misschien voor sommige mensen heel erg raar, maar ik vind het heerlijk om al mijn energie er uit te sporten. Lekker een eind hardlopen, een wedstrijd badminton of een avondje fitnessen. Ik vind het fijn!

- Je mag mij wakker maken voor een bak verse zoute popcorn. Dat is dan ook wat ik het eerste koop als ik naar de bioscoop ga. Hoewel ik verse magnetron popcorn lekkerder vind.

- Hoe leuk ik het ook vind om met make-up bezig te zijn, hoe vreselijk ik het vind om iets met mijn haar te doen. Ik vind het moeilijk, heb vreselijk irritant haar en blijkbaar gewoon geen aanleg voor. Ik hoop dat ik ooit nog eens de motivatie vind om het mijzelf aan te leren.

Heb jij nog een leuk feitje over jezelf? Ik ben benieuwd (: 

7 opmerkingen:

 1. Hmm arrow zal ik eens opzoeken dan! Van pretty little liars komt vandaag seizoen 4 uit aaah! Ik houd er ook echt van om lang in de auto te zitten, lekker ongestoord muziek luisteren hmm!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk om te lezen! :) Tof om je beter te leren kennen. Verse magnetron popcorn is inderdaad zo lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Arrow en Pretty Little Liars volg ik ook en ga zo op aanraden van jouw Revenge aflevering 1 kijken, is zien of ik het ook super leuk vindt

  BeantwoordenVerwijderen
 4. All stars draag ik ook altijd hehe! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Popcorn van de bioscoop.. Oh my god, so tasty! Guuuurl, die is juist lekker, haha! Of kaaspopcorn.. serieus.. it's heavenly.. Like.. HEAVENHEAVEN. Oké. ik ga kijken of ik het even kan bestellen.. Nu moet ik jou blamen omdat jij mij inspireerde op het idee. :') Jaa, langreizen is ook zalig!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke post en leuke feitjes. Ik vind katachtigen, vooral de grote, ook heel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen