03-06-13

Essence Stay Matt lip cream


 Ik hou van de Stay With Me lipgloss van Essence. Dus toen ik de Stay Matt lip creams tegenkwam kon ik het niet laten om er één mee naar huis te nemen. De kleur zag er namelijk prachtig uit en ik was benieuwd of dat ook echt zo was. Want wie wil er nou geen mooi kleurtje op haar lippen?


Ik moet heel eerlijk bekennen dat ik de verpakking niet zo mooi vind. De dop en het lettertype is grijs en dat geeft nogal een goedkope uitstraling. En ondanks dat het product misschien ook wel goedkoop is, willen we dat het liefst niet kunnen zien aan de verpakking. Voor de rest is de huls wel goed stevig. 


Ik nam de kleur 02 Smooth Berry mee naar huis en dat staat helaas op een stom stickertje gedrukt op de dop. Bij mij begint het altijd direct te kriebelen en als de naam er niet op stond had ik hem er direct afgehaald. Ze hadden de naam ook wel ergens anders neer kunnen zetten. 


 De Stay Mattl lip cream heeft een standaard sponsapplicator voor het aanbrengen.


Zoals je ziet ligt de kleur tussen rood en roze in. Het is inderdaad zoals de naam ook al zegt een rode bessen kleur. In fel zonlicht is het wat meer knalrood, in bewolkt daglicht wat meer wijnrood. 


Mijn lippen zonder lip cream

 Mijn lippen met 02 Smooth Berry

 De pigmentatie is ontzettend goed en ik vind de kleur echt heel erg mooi. Zoals je ziet droogt de kleur ook mat op en blijft het prima op zijn plek zitten. Wel is het vrij lastig om de kleur netjes aan te brengen, omdat de sponsapplicator nou niet altijd even recht is.
Nadeel is wel dat ik de geur van deze lip cream echt vreselijk vind. Het ruikt een beetje naar marshmallows, maar dan wel wanneer je al kotsmisselijk bent van die dingen en geen marshmallow meer kunt zien. Een kwestie van je neus dicht doen wanneer je hem aanbrengt dus..

Heb jij één van de Stay Matt lip creams in je bezit? 
13 opmerkingen:

 1. Die ga ik halen. Thanks voor de review!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb er ook eentje, Ik heb 01 velvet rose, ik vind hem erg fijn en het heeft goede pigmentatie.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb er ook één! Gisteren nog een artikel over gemaakt! Ik heb de rode kleur, 04 Silky Red.
  Wel ontzettend grappig, dat we er allebei een totaal verschillende mening over hebben, haha. Maar, wel een goed artikel/review!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. haha ja zo zie je maar weer dat iedereen andere eisen stelt! (:

   Verwijderen
 4. ik vind hem heel mooi! jammer van de geur

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, wat een mooie finish zeg! Ik heb ze nu al vaker voorbij zien komen en elke keer verbaast het mij hoe goed ze zijn. Props voor je skills trouwens! Jammer dat je de geur niet lekker vind, maar marshmallows.. MH GUUURL!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. nee ik heb er nog geen in bezit maar Smooth Berry ziet er wel heel leuk uit

  BeantwoordenVerwijderen