19-02-2013

Review: Too Faced Candlelight softly illuminating translucent powder


 Too Faced is één van de merken waar ik nooit langs kan lopen zonder even te blijven staan. Al die prachtige verpakkingen en producten die mij aanstaren alsof ik nooit meer weg mag gaan. Candlelight was één van de producten die ik niet kon laten liggen. Want wat is 'ie mooi!



Candlelight krijg je mee naar huis in een ontzettend leuk en schattig opgemaakt doosje. Typisch Too Faced en persoonlijk vind ik het echt zo'n doosje die je met pijn in je hart weg moet gooien.


Op de achterkant staat een verhaaltje van over het product en wat andere praktische informatie.


En dan natuurlijk het doosje zelf. Again, prachtig versierd. De doosje is goudkleurig en valt echt ontzettend op tussen de rest van mijn make-up collectie. Het doosje kun je gemakkelijk open klikken en is verder lekker stevig. Op de achterkant van de poeder staat nog meer informatie. 


En dit is 'm dan. Het is dus een poeder met subtiele gouden glitters er in. Je kunt hem aanbrengen als highlighter, maar ook als poeder over je hele gezicht zonder dat je meteen verandert in een discobal. Het matteert namelijk ook je gezicht. Er zit in totaal 9 gram in. 


Nog even een (iets minder mooie) foto van de spiegel aan de binnenkant. Ik wou deze foto er nog even bij doen omdat er namelijk een leuke tekst op de spiegel staat: 'Why be pretty when you can be gorgeous?'


En wat heeft het mij een moeite gekost om deze prachtige poeder goed op de foto te zetten. Ik heb hier de poeder op mijn vinger, als je heel goed kijkt zie je een subtiele gouden glans zitten.


En dit is hoe Candlelight er uit ziet als highlighter. Een hele subtiele gouden glans. De poeder zelf is ontzettend  zacht en goed gepigmenteerd. Je hebt maar een klein beetje nodig voor een shiny glans op je gezicht. Ik vind hem erg fijn in gebruik en ik gebruik hem vaak voor een subtiele gezonde uitstraling.

De prijs is wel even om te slikken, namelijk €30,60. Zelf heb ik hem gekocht in combinatie met een kortingsactie. Dat maakt je portemonnee wel wat minder leeg. 


5 opmerkingen:

  1. Oh, wauw, die ziet er heel erg mooi uit zeg!
    Idd wat aan de prijzige kant, maar wie weet gaat ooit de geldboom die ik geplant heb nog bloeien... ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ziet er goed uit! Zelf sta ik op het punt een gelijkaardig poeder van NARS te kopen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wauw wat een prachtig product, jaloers!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Oh guuurl, dat ziet er verdomd goed uit! Ik houd van de Too Faced highlighter, die zijn gewoon perfect.

    BeantwoordenVerwijderen