03-03-13

Taking a break

Één van de punten waar ik aan moest werken van mijzelf was doorzettingsvermogen. Ergens niet mee stoppen en gewoon doorgaan. En hoewel dat in principe gelukt is, mijn vorige blog ging namelijk niet verder dan één maand, vind ik toch dat ik heb gefaald. Ik stop namelijk tijdelijk met bloggen.

Ik zit in 5 Havo, examenjaar dus, en ik heb nog maar een kleine maand les. Over 3 weken heb ik zelfs al mijn laatste toetsweek en dan is het blokken voor mijn examens. Qua cijfers heb ik niets te klagen en ik weet ook wel dat ik het ga halen. Maar ik heb het gewoon ontzettend druk met opdrachten en huiswerk. Het blijft gaan om mijn toekomst en dat kan ik niet op een laag pitje zetten.
Daarnaast heb ik ook nog sport. Ik doe namelijk aan badminton en ik heb in praktisch alle weekenden wel een toernooi die vaak de hele dag in beslag neemt. Oh en dan moet ik ook nog ergens tussendoor sociaal doen met mijn vriend en vriendinnen.
Niet alleen tijd is een probleem. Mijn 'zin' om creatief bezig te gaan voor mijn blog werd ook minder. Ik kon mij er niet toe zetten. Ooglooks maak ik tegenwoordig nauwelijks meer. Maar ik ben er van overtuigd dat dat ook terugkomt als ik het wat rustiger heb. 

Hoe dan ook. Peanutbuttermakeuptime blijft gewoon bestaan. Ik neem alleen even een pauze. Jullie zien mij vanzelf weer verschijnen (: 

7 opmerkingen:

 1. Begrijpelijk. Ik zal je niet ontvolgen en geduldig wachten :')
  Misschien dat je af en toe nog een artikel zou kunnen posten of een mede-blogger aan de haak kunnen slaan. Zo verstoft de naam peanutbuttermakeuptime niet :')
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goed dat je even voor jezelf kiest. Succes met school!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Succes met je examens! Ik blijf je gewoon volgen hoor :) heb je trouwens mijn mailtje nog gehad?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ai, jammer :-( Maar wel begrijpelijk. Succes met school en hopelijk tot snel.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel veel succes met je examens!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel erg begrijpelijk! Je toekomst en je sociale leven moeten op nummer één blijven staan, de rest komt later wel joh! Ik zie het vanzelf wel wanneer er weer een nieuwe blogpost verschijnt ^_^ Wanneer je het weer rustiger hebt, komt die zin wel terug hoor!

  Heel veel succes met je examens! We krijgen vast wel toch horen hoe je het ervan af hebt gebracht, toch?

  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik lees het op veel blogs, dat mensen even een break nemen van het bloggen. Ik toevallig laatst ook, voor het eerst sinds 7 jaar! Hopelijk kom je weer terug :) Geniet van je break!

  BeantwoordenVerwijderen