31-01-13

Quick Tip: Douglas foundation penseelAls er iets is waar ik al eeuwen naar op zoek ben, is het wel een goede kwast om mijn foundation mee aan te brengen. Het moet een mooi resultaat geven, de kwast mag niet te duur zijn en het moet fijn aanvoelen op mijn huid. Niet echt makkelijk te vinden dus. Maar tegenwoordig gebruik een foundation penseel van de Douglas en daar ben ik wel heeeeel erg tevreden over!
Dit is de kwast die ik tegenkwam in de Douglas voor €14,99. Voor een kwast niet erg budget, maar de MAC kwasten zijn bijvoorbeeld duurder. Douglas noemt het zelf een 'foundation penseel' en ik vind het ook wel wat weghebben van een bufferkwast. De huls is zilver met in het midden een doorzichtig stukje. Ook is de huls vrij breed in vergelijking met andere kwasten.


De kwast zelf is erg stevig, maar begint na een tijdje steeds soepeler aan te voelen. Ik denk dat dat meer een kwestie van wennen is. Nu breng ik elke ochtend in een minuutje mijn foundation aan. Het resultaat is een perfect verdeelde laag foundation. Ik ben blij met deze aankoop!


                                  Gebruik jij een kwast of je handen om je foundation mee aan te brengen?

4 opmerkingen:

  1. Lijkt me een fijne kwast.. ik breng nu nog foundation aan met m'n handen maar ik ga binnenkort nieuwe kwasten bestellen xx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Klinkt goed! Ik heb pas een beautyblender dupe gekocht en die ga ik eens proberen om mijn bbcream/foundation aan te brengen.

    BeantwoordenVerwijderen