08-02-2013

Review: Essence quattro in 09 Denim 0.4


Laatst was ik aan het zoeken naar de nieuwe spulletjes van Essence. Uiteindelijk bleken die er nog niet te liggen, maar dit leuk uitziende oogschaduwquattro wel. Ik ben een groot fan van blauwe kleurtjes, dus dit palette ging zonder te twijfelen in mijn mandje. Uittesten die hap!




De quattro's van Essence komen in een plastic doosje die helemaal doorzichtig is. De oogschaduws zitten in een rondjes over en onder elkaar geplakt. Ook staat het logo op de voorkant, je weet dus direct welk product je in je handen hebt. Minpuntje is wel dat de deksel bol is en dat betekent dat je ze niet gemakkelijk kunt opstapelen. Ik vind nog steeds dat de verpakkingen van Essence wat goedkoop ogen, maar uiteindelijk gaat het toch om de oogschaduw.


Op de achterkant staan de ingrediĆ«nten, de productnaam en wat Essence zegt over het product. Essence zegt dat het 4 trendy oogschaduw kleuren zijn, waarmee je eindeloos verschillende looks kunt creĆ«ren en dat ze makkelijk zijn aan te brengen. In totaal zit er 5 gram in.


Dit zijn de vier kleurtjes die er in zitten. Een zilvergrijze, een nachtblauwe, een grijsblauwe en een zwarte met grove zilveren glitters. De kleurencombinatie vind ik leuk. En omdat de naam Denim is, doet het mij ook direct denken aan een spijkerbroek.


En dan de swatches. Ik heb de kleuren op mijn arm zonder oogschaduwbasis aangebracht. Van links naar rechts zie je de zilvergrijze, donkerblauwe, zwarte en de grijsblauwe kleur. Zoals je kunt zien is de pigmentatie matig. Ik denk dat het een leuk palette is voor wanneer je nog een beetje aan het oefenen bent met make-up, vooral omdat je ze fijn kunt opbouwen. Verder zijn ze soepel aan te brengen en voelen ze
lekker zacht aan. 


Deze quattro is leuk als je nog niet een lading andere oogschaduwpalettes in je kast hebt liggen en graag een leuke blauwe smokey ooglook wilt maken met en budgetprijsje van €2,79.

Heb jij quattro's van Essence in je stash liggen?

7 opmerkingen:

  1. Ik draag zelf bijna geen ogenschaduw en als ik het draag is het bruin en zeker geen kleur, maar op het palet vind ik het altijd prachtig en het staat sommige meiden echt super :) dus ik ben benieuwd of er nog een fototje komt?
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie kleuren, jammer dat de pigmentatie wat minder is...

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooi pallet, leuk om eventueel smokey eye van te maken

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik heb wel enkele mono's van essence, maar geen quads. Dit paletje ziet er wel goed uit.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Mooie kleuren!
    Ik vind dat je een hele leuk blog hebt, en ik heb je genomineerd voor de Liebster Blog Award! Kijk op mijn blog voor meer info en de spelregels :)

    Liefs, Sofie

    BeantwoordenVerwijderen