04-01-13

Swatches: Rimmel 825 Sky High

 Ik hou van alles wat blauw van kleur is. Zo ook nagellak. Een tijdje geleden kwam ik in de Kruidvat dit lakje tegen van Rimmel, 825 Sky High, en besloot het direct mee te nemen. Ik heb niet veel soorten nagellak van Rimmel, terwijl ik van iedereen er alleen maar positieve dingen over hoor. Tijd om deze kleur eens snel te gaan testen!
Alle nagellakjes van Rimmel zitten in zo'n soort potje. Het potje doorzichtig, zodat je de kleur er direct doorheen ziet, en het heeft een zwarte dop. De 60 seconds lakjes staan er om bekend dat ze snel moeten drogen en eenvoudig zijn aan te brengen op de nagels. Dit laatste komt doordat het nagellakkwastje vrij breed is (vergelijkbaar met de nieuwe kwastjes van Catrice). Persoonlijk vind ik dit erg fijn werken.
Maar het belangrijkste is natuurlijk het resultaat. Op de foto hierboven heb ik twee laagjes Sky High aangebracht en nog géén topcoat. Na twee laagjes dekt de kleur volledig. Op mijn middelvinger schijnt er licht van onder in, dat is dus normaal geen kleurverschil. De kleur is echt blauw. Geen lichtblauw, geen donkerblauw, nee echt blauw. Precies zo'n kleur dat altijd standaard in een doos met verf zit.Verder vind ik dat het kwastje de lak erg fijn aanbrengt. Ik hou wel van brede kwastjes, gezien het feit dat ik ook vrij brede nagels heb. Of de lak echt binnen 60 seconden droog is? Nou, eh, niet als je twee laagjes aanbrengt. Het eerste laagje oogt vrij snel droog, maar de tweede laag is nog langer nat dan je denkt (met als gevolg dat ik natuurlijk weer ergens aan bleef haken en er een deuk in had zitten). Aan de andere kant, praktisch elke nagellak heeft dat probleem. De substantie is verder prima.  Ik vind het een mooi en fijn lakje!
Prijs €6,99 


                                                        Heb jij veel nagellak? 

8 opmerkingen:

 1. Rimmel heeft inderdaad fijne lakjes, ik koop ze alleen niet snel omdat ze duur zijn vergeleken met catrice haha, maar zo te zien heb je zeker een goede aankoop gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow echt een schitterende kleur, super goede koop lijkt me. ;D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoewel ik het zelf niet zo snel zou dragen vind ik het een mooie blauwe kleur.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh my, hell yea! Blauwe nagellakken zijn hot! Ik houd van rood, groen, felle tinten, alles op de nagels gaaf, maar blauw heb ik veel in mijn stash. Hij is heel verfrissend om te zien. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind het een mooi kleur! Blauw is leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooi frisse kleurtje. Heb enkele nagellakken van Rimmel maar nog geen blauwe. Heel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen