20-01-2013

Review: Sleek Blush by 3 in Pink Sprint


 De bestelling die ik laatst deed via Enchantra was samen met een vriendin. Die vond de blushes van Sleek ook wel erg leuk en besloot de Pink Sprint versie mee te nemen. Maar ik mocht de blush wel eerst gebruiken om een review van te maken. Dit keer dus de roze versie van de Sleek Blush by 3.



Dit is hoe de blush op je deurmat valt. In een kartonnen verpakking met gebroken blushpigmenten op de voorkant. Persoonlijk vind ik de verpakking leuk.Vrolijk opgemaakt, maar niet te druk.



Op de achterkant staan de ingrediënten en wat Sleek zelf zegt over de blush.


En dan is dit het uiteindelijke mini-palette waar de blushes in zitten! Een matzwarte verpakking en het sleek logo voorop. Het palette ligt lekker stevig in de hand en breekt niet zomaar af.


Op de achterkant staat nog een keer wat Sleek zelf over de blushes zegt. Ook staan de namen van alle kleuren er op. De namen zijn Pink Parfait, Pink Ice in Pinktini. 



En dit is dan de prachtige binnenkant. Drie verschillende roze getinte blushes. Links heb je Pink Parfait, een roestbruine kleur. In het midden zit Pink Ice en dat is een knalroze kleur. Rechts zit Pinktini en die lijkt op Pink Parfait maar is net wat minder rood. Persoonlijk vind ik het alleen al mooie kleuren om naar te kijken. In totaal zit er 20gram blush in. 

swatches
Pink Parfait, Pink Ice en Pinktini

En wanneer je overal een swatch van maakt komt het er zo uit te zien. Amaaazing goede pigmentatie, net als de Pumpkin versie, en ontzettend zacht van structuur. Goed uitkijken als je dit voor het eerst gebruikt, want je hoeft hier niet in te gaan deppen met je kwast. Heel subtiel boven de kleur gaan hangen en je hebt al genoeg voor een subtiel kleurtje.

Ik heb geen wangswatches, want het is de blush van een vriendin van mij. En om daar ongevraagd flink met mijn kwast in te gaan lopen deppen vind ik ook zo zonde. 

De blush is o.a. te koop bij Enchantra  in de sale voor €7,99

            Heb je een blush op vandaag? Zo ja, welke!









13 opmerkingen:

  1. mooie kleuren zeg! ik heb 2 gewone blushes van Sleek en die zijn ook ontzettend goed gepigmenteerd. mooi, maar soms wel moeilijk om te gebruiken! xx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lijkt me een erg fijne blush, kleuren zijn erg mooi! Mooie verpakking ook! Heb zelf nog niets van dat merk getest, maar lijkt me best wel goed!
    Liefs, Laura

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een ontzettend tof trio!!
    En nee, geen blush op vandaag, ik lig lekker make-up-loos op de bank te stinken ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. hele mooie kleuren!
    Heb zelf een oogschaduwpalette van Sleek, de pigmentatie is echt top!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. wow, wat een pigment! ziet er echt goed uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wow die roze kleuren en het pigment, super! Ik heb zelf vandaag een warme roze blush op van MAC :)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. God damn, pure blushporn. :') Geweldige pigmentatie, daar zeg je toch U tegen! Amazing kleuren ook, zo lekker intens. Oh, goddelijk! Ik draag geen blush, ook niet vandaag. :o

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Mooie blsuhes. Ik heb vandaag van Catrice.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Mooie kleuren! Ze zien er alleen zo donker uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wauw wat een mooie blushes, wel aan de donkere kant maar ze zijn denk ik goed op te bouwen. Liefs.

    BeantwoordenVerwijderen