21-01-13

Random Songs III

5765099x_large

Sneeuw sneeuw en nog meer sneeuw. Dat is het enige woord wat ik op dit moment, zondag, hoor. Van praktisch iedereen uit een ander gedeelte van Nederland. Hier, in het noord-oosten, komt de sneeuw pas vannacht. Nou is het al wel zo dat er 'Code Oranje' geldt (Even tussendoor, waarom oranje? Elke keer weer denk ik, wáárom?! Code Oranje klinkt als Koninginnedag. Morgen allemaal in oranje kleren naar school!)
en dat de kans dat ik morgen sneeuwvrij ben echt met de minuut groter wordt. Ik zit helaas wel in mijn SE-week en dat wordt dan verplaatst en daar heb ik dan weer geen zin in. Ik ben er liever gewoon direct af. Het enige wat mij op dit moment dan ook helpt is een flinke portie muziek! En voor het geval jullie vandaag geen kant op kunnen, deel ik het met jullie. Enjoy (:

Edit: Het is nu maandag en ik ben dus, ondanks dat er een dikke laag sneeuw ligt en er nog steeds Code Oranjeg geldt, niet vrij. Helaas. 
Edit²: Kreeg om 12 uur sneeuwvrij en toetsen worden verplaatst. Hoeraa! Beetje jammer dat ik dus weer door de gigantische sneeuwduinen heen moest baggeren.. kan niet alles hebben.

Florence + The Machine - Breath Of Life

Hoewel het alweer een tijdje geleden is dat ik Snow White and the Huntsman heb gezien, blijft dit liedje echt ontzettend lang hangen. Laatst vond ik hem weer tussen mijn favorieten en ik was in één klap weer verslaafd.  Het is vooral een leuk liedje om heel hard mee te zingen. Vooral het begin is erg fijn.

Brennan Heart - Just As Easy

Hardstyle op zijn tijd is fijn. Al helemaal als je al gefrustreerd bent en een liedje hebt met een geweldige tekst. Persoonlijk vind ik Just As Easy niet het beste nummer van Brennan Heart, maar de tekst maakt een hoop goed.
P!nk - How Come You're Not Here

P!nk heb ik altijd al erg tof gevonden. Haar nieuwste album, van afgelopen zomer, vind ik echt een geweldig album. Ik heb veel favorieten gehad, maar How Come You're Not Here ken ik toch echt compleet uit mijn hoofd.
Showtek & Justin Prime

Als je een sucker bent voor verslavende deuntjes zou ik dit liedje overslaan. Ik hou echt van liedjes met een deuntje dat blijft hangen. Nou en dat is dit liedje al helemaaaal. Krijg met dit nummer ook spontaan zin in zomer, festivals en andere dansfeesten. Show us what you got when the motherfucking beat drops.

Maroon 5 - Lucky Strike

Maroon 5 is heel erg handig om vrolijk van te worden. Dit nummer is dat ook, lekker vrolijk en een geweldige tekst. Oh en een deuntje dat blijft hangen.

 Wat was het eerste muzieknummer dat je vandaag hebt gehoord?
5 opmerkingen:

 1. Ongelofelijk dat lucky strike van maroon 5 nog niet op de radio is he! Ik kan helaas niet sneeuwvrij zijn ik heb tentamens :(
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Cannonball vind ik ook een heerlijk nummer!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Amen voor de hardstyle. Leuk dat je gewoon zo'n nummer tussen die chille nummers plaatst. Ik luister hem nu ook, ga even zijn nummers bekijken. :p Dankjewel! True, Pink is gewoon tof. Ik houd echt van haar muziek, maar ook Florence + The Machine. Ik vind haar haarkleur geweldig + de hoge hakken waarop zij rond rent tijdens een optreden. Ik luisterde vandaag naar Lil Wayne als eerste.. :') Tie My Hands. Geweldig nummer.

  BeantwoordenVerwijderen