10-01-13

Review: Essence lipliner in 04 Cute Pink en 10 Femme Fatale


Lipliner was een product dat nog ontbrak in mijn stash. Geen idee waarom eigenlijk, want praktisch elke beautyguru die ik 'volg' gebruikt wel eens een lipliner. Ik tot nu toe nog niet. Gisteren besloot ik daar een einde aan te maken en kocht ik twee, naar mijn idee mooi uitziende, lipliners van Essence.
De lipliners van Essence zijn in principe gewoon potloden, maar dan afgedekt met een dopje. De kleur van het potlood staat gelijk aan de kleur die de lipliner je lippen moet geven. Het logo en de naam staat ook vermeld op het potloodje. Tevens zit er een soort van schattig krulletje op. 


En dit zijn de twee kleuren die ik heb meegenomen. Links een felrode, 10 Femme Fatale.
Rechts , een 04 Cute Pink schattige roze kleur.

Handswatches. De pigmentatie is super!

04 Cute Pink


Cute Pink is zeker weten mijn favoriet. Een hele lieve zachte roze kleur. Het potlood is lekker zacht en daarmee kun je gemakkelijk je hele lip inkleuren. Deze ga ik vaker gebruiken!


Met Femme Fatale had ik wat meer problemen. Het is een knalrode kleur en daarmee moet je er erg op letten dat je over elk deel van je lippen vaak genoeg gaat. Dus toen ik alle close-up foto's aan het bekijken was zag die met rood er niet uit. Vandaar dat ik even uit een andere foto heb moeten knippen. Maar de kleur is hetzelfde als bij de close-up. Deze glijdt wat minder makkelijk over je lippen, maar ik heb er verder niets over te klagen.
     Extra foto met Femme Fatale op mijn lippen


 Ik vind het erg fijne lippotloden met een prima pigmentatie. Handig voor onder een lipstick of lipgloss, maar ook prima los te gebruiken. Oh en de prijs is ook niet om te klagen, namelijk €0, 99. Daar zou je ze bijna allemaal voor kopen ;)


                                                       Gebruik jij lipliners?


8 opmerkingen:

 1. Ik gebruik weinig op mijn lippen, maar het staat je wel goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind de rode je erg mooi staan!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik gebruik nooit lipliner, ik heb er ook 1 van essence maar die ligt verwaarloosd in mijn stash, misschien moet ik er nog eens naar kijken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind die roze ook echt prachtig! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Goede review! Ik gebruik niet zo vaak lipliners, zou ik eigenlijk echt vaker moeten doen :)

  x http://beautysparklesss.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Staat je goed die kleur!
  Love, Marloes.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben zelf niet zo fan van lipliners, maar ik vind het jou heel goed staan :)

  BeantwoordenVerwijderen