11-01-2013

Mixing Colours : zalmroze, blauw en groen


 Ik heb weer een nieuwe Mixing Colours voor jullie. In Mixing Colours laat ik een look zien die vaak uit 'aparte' kleurencombinaties bestaan. Ik hou er van om met verschillende kleuren te spelen en vind het wel leuk om ze aan jullie te zien. Dit keer ging ik voor een look met zalmroze, blauw en een beetje groen. Enjoy!



Deze look is absoluut niet moeilijk. Als eerste heb ik een oogschaduwbasis aangebracht over mijn gehele ooglid. Vervolgens heb ik een zalmroze kleur over mijn hele ooglid aangebracht en een bruine kleur in mijn crease. Het bruine in mijn crease heb ik vervolgens uitgeblend. Ik bracht een blauwe kleur aan onder mijn ogen, tot ongeveer 3/4 van mijn oog en heb de rust opgevuld met groen. Een matte witte highlighter in mijn binnenste ooghoeken en op mijn wenkbrauwbot. Likje mascara op je wimpers en een blauw oogpotlood op je waterlijn en je bent klaar.

Fullface foto's


Ik hou er wel van, felle kleurtjes. Helaas vind ik het persoonlijk niets om mee boodschappen te doen en/of naar school te gaan, dus draag ik het alleen op de dagen waarop ik toch niet weg hoef.

Eyes
- Too Faced Shadow Insurance
- 120 palette
- MAC Blanc Type oogschaduw
- Essence Maximum Definition mascara
- Essence kajal oogpotlood in Cool Breeze
- Hema wenkbrauwpotlood en wenkbrauwgel. 
Face
- Rimmel Fit Me! foundation
- MAC prep+prime translucent powder
- MAC Pinch 'o Peach blush
- Essence Fantasia highlighter


Wat is jouw lievelingskleur?























5 opmerkingen:

  1. Hele grappige kleurcombinatie, weet alleen dan niet op welke gelegenheid ik dit zou kunnen dragen. De Fantasia highlighter ziet er mooi uit, en echt een mooie haarkleur heb je ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die is echt heel erg mooi.
    Waarom o waarom ben ik zo'n kneus met oogschaduw?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Die kleur in je crease vind ik mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Oh wauw, wat een ontzettend unieke look! Schitterend om te zien, love de combination!

    BeantwoordenVerwijderen