28-01-2013

Mijn januari in foto's

Ik leef nog! Ik weet het lieve volgers, ik heb een veel te lange tijd niets meer geplaatst. Ik zat in mijn tweede SE-week, er lag sneeuw en elk uurtje dat ik over had was voor mij een slaapuurtje. Niet echt ideaal als je tussendoor nog wilt bloggen dus. Hoe dan ook, het leek mij wel leuk om een stukje van mijn maand te laten zien door middel van foto's. Enjoy (:





Maak kennis met Jojo, onze huiskater. Nogal een gezelligheidsbeest en ligt graag op mijn bed. Wat eigenlijk niet mag, maar ik betrap hem altijd weer (en moet toegeven dat ik het best cute vind) 


I Am Number Four kijken. Om Alex Pettyfer natuurlijk ;)


Filmpje opnemen (: 

Glitternagellak....


En er vervolgens weer afhalen. Wat een ramp is en blijft dat zeg, glitternagellak. En ik moet eerlijk bekennen dat ik dit ook niet heel praktisch vind...


Sneeuw, sneeuw, sneeuw! Maandag (21 januari) bleef het de hele dag sneeuwen en uiteindelijk lag er een flinke bult.



De allereerste sneeuwschuiver (voor het fietspad) die ik die dag had gezien. Niet dat het veel nut had wat een paar uur later lag er weer een laag.



Nieuwe producten van The Body Shop gekregen van een vriendin! De Tea Tree Facial Wash (helemaal links) had ik al en nu heb ik twee verschillende producten uit de Cucumber lijn. Binnenkort natuurlijk een review.


Tijd voor één van mijn favoriete series! Revenge blijf ik geweldig vinden, elke keer weer.


Prachtige nagellak kleur van Rimmel,  genaamd Sky High. De laatste tijd draag ik hem steeds vaker.


Aan de studie. Ugh. Dit was voor mijn laatste toets, Management & Organisatie. 


Enchantra bestelling! Daar konden jullie in de afgelopen reviews al wat over lezen.


En dit was vorige week ergens, toen ik nog druk bezig was (en de tijd had) om bezig te zijn voor mijn blog. 




En bij deze sluit ik af met nog een foto van Jojo. Normaal drinkt meneer uit de vijver, maar deze was compleet bevroren. Dit mocht 'ie even tijdelijk van mij doen. Verwend is hij he? haha.

Vaker mijn maand in foto's doen? Let me know!

7 opmerkingen: