28-12-12

Review: The Body Shop 4-Colour Eye Palette


The Body Shop bracht speciaal voor kerst twee speciale oogschaduwpalettes uit. Vanaf het moment dat ik ze op verschillende blogs zag, wist ik dat ik deze móest hebben. Gisteren kwam ik langs The Body Shop en besloot ik dit prachtige palette eindelijk maar eens mee naar huis te nemen. Kijk verder als je benieuwd bent naar dit palette.The Body Shop heeft twee verschillende palettes liggen. Smoky Copper was degene die ik mee naar huis nam. Dit palette heeft vier verschillende bruintinten waarmee je in vier simpele stappen een perfecte smoky eye kan maken.

Op de achterkant staat nog wat informatie over het product en hoe je het eventueel kunt aanbrengen. Handig als je even niet weet waar je moet beginnen.Als je alle spullen uit het doosje haalt komt er een vierkant doosje tevoorschijn met het TBS logo op de bovenkant en twee kleine kwastjes. De verpakking van het palette vind ik persoonlijk erg mooi. Lekker strak en herkenbaar dankzij het grote logo. De kwastjes vind ik persoonlijk niets. Ze zijn vrij klein en de eyelinerkwast heeft uitstekende haartjes. Maargoed, het idee is leuk.


In het palette zitten vier verschillende kleuren. Een highlighter, een zalmroze kleur, een goudbruine kleur en een donkerbruine kleur. Alle kleuren bevatten 1,8 gram.

De vier kleurtjes.

Swatches:

Helemaal links zie je de highlighter, een mooie witte kleur met shimmer.
Daarnaast een zalmroze kleur met shimmer. Daar weer naast een goudbruine kleur met shimmer en als laatste een donkerbruine matte kleur.
Alle kleuren zijn vrij zacht en kunnen licht korrelig zijn op het moment dat je het aanbrengt, maar zorgen gelukkig niet voor fall-out. Ik ben vooral heel erg fan van de highlighter en de donkerbruine kleur. Die twee zijn ook direct het meest gepigmenteerd van de vier.


Dit palette was verkrijgbaar voor €25,- maar dankzij sale bij The Body Shop is ie nu maar €12,50.
Mocht je dit palette dus nog graag willen zou ik snel zijn, want wie weet is ie met deze korting wel snel weg.

Heb jij nog een speciaal kerstpalette gekocht van een bepaald merk? Zo ja, welke?


6 opmerkingen:

 1. Wat een prachtig palette! Met deze neutrale kleuren kun je alle kanten op.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi is ie he? Heb hem ook en ben er echt erg blij mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, dit ziet er echt gaaf uit! Prachtig palet en wat een mooi prijsje in de sale :)! Zelf gebruik ik eigenlijk alleen maar mijn naked2 pallette, ik ben daar zo weg van!!

  Liefs van Roos

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, it's lovely! Prachtige pigmentatie en een schitterende rij aan oogschaduw zit erin!

  BeantwoordenVerwijderen