29-12-12

Review: MAC Dainty


Donderdagmiddag was het weer zo ver. Ik was in de stad met een vriendin en kon het niet laten om even snel langs de Douglas te gaan. Uiteindelijk bleef ik hangen bij de mineralize blushes van MAC. Stuk voor stuk waren ze prachtig. Na lang twijfelen en advies van een vriendin van mij, liep ik met Dainty de deur uit. Benieuwd waarom ik deze blush zo prachtig vind? Klik dan verder!

Zoals gewoonlijk kreeg ik de blush mee naar huis in een strak zwart doosje. Praktische informatie staat op de voorkant en achterkant beschreven.

De verpakking van de blush zelf is ook zwart en strak vormgegeven. Een typisch MAC kenmerk en ik vind het fijn. De vorm van de blush ligt lekker in de hand en is makkelijk open te klikken. Er zit 3,5 gram in en dat vind ik persoonlijk een prima hoeveelheid.


Dainty is een hele lichtroze blush. In eerste instantie lijkt het ook alsof het een matte lichtroze blush is. Maaaaar er zitten lichte glitters in! De glitters zijn wel heel subtiel, dus je verandert niet in een kerstbal.


Hierboven zie je een swatch van de blush. Zoals je kunt zien is de blush echt lichtroze. De pigmentatie is geweldig. Één veeg met je blushkwast over de blush en je hebt een flinke dot roze op je kwast. Ik ben helemaal verliefd op de kleur en het blendt ook nog eens prima. Prijs €24,-

                                                Dainty heel lichtjes aangebracht op mijn wangen.

Wat is jouw favo blush?

11 opmerkingen:

 1. Twee weken geleden kon ik deze blush in de mac pro store ook niet weerstaan :-D Dit is mijn favo blush aller tijden. Ik vind hem elke ochtend als ik hem zie weer prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super mooie kleur. Toen ik hem zag was ik ook gelijk verkocht maar de prijs vond ik iets te. Die glitters erin zijn echt cool :) Hij staat ook echt heel mooi, niet te en je ziet het wel op een goede manier.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Erg mooi! Deze zou ik ook wel in mijn stash willen hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind deze blush zó mooi, hij staat je ook erg mooi :) Maar ik ben ook fan van bijna alle MAC producten haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hele mooie blush, hij staat je prachtig! x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Crap, MAC is ook zo verleidelijk! De kleur van de blush is heel zoetsappig, prachtig om te zien on the cheeks. Wat ben je trouwens ook mooi zonder oogmake-up! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wauw echt heel mooi, ik gebruik altijd "blush pearls" van de Hema

  BeantwoordenVerwijderen