21-12-12

Look: yellow & green


 Sorry dat er een aantal dagen weinig updates zijn geweest. Dinsdag en woensdag had ik ontzettend veel last van een buikgriepje en verder had ik het druk met school. Maar gelukkig heb ik vanaf vandaag vakantie! Vanochtend had ik zin om iets te doen met geel en uiteindelijk heb ik het gecombineerd met wat groen. Niet echt een, wat jullie vast al wel gewend zijn, look om mee te gaan boodschappen. Uiteraard kom ik morgen nog met een draagbare kerstlook ;)

Geel in mijn binnenste ooghoeken en op een stukje van mijn ooglid, felgroen op mijn ooglid en donkergroen in mijn crease. Verder heb ik nog een klein beetje zwart gebruikt om het donkergroene nog donkerder te krijgen. En natuurlijk een witte matte kleur in mijn binnenste ooghoek en op mijn wenkbrauwbot.


         Uiteindelijk heb ik er even snel een roze lipstick bij gedaan, maar dat had ik achteraf beter weg kunnen laten.  Overigens vind ik groen niet helemaal mijn kleur. Of het komt dus door die lipstick. Better luck next time (:

Eyes.
- Too Faced Shadow Insurance
- GOSH witte oogpotlood (als basis)
- 120 palette (groen, geel, zwart en donkergroen)
- MAC Blanc Type (mat wit)
- Essence Maximum Definition mascara
- Miss Sporty oogpotlood.

Face- Maybelline Fit Me! foundation
- Too Faced Who's Your Poppy blush
- Essence Fantasia Highlighter
- Hema oogpotlood in 02

Lips
- Catrice Pinker- bell

7 opmerkingen:

 1. Mooi! Gewaagde look, maar je kan het hebben :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Erg gaaf!

  x http://beautysparklesss.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Green and yellow, green and yellow, Packernation! Haha, ik houd van groen en geel! Het doet mij een beetje denken aan de Packers, me like!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Inderdaad niet echt draagbaar, maar wel erg tof!

  BeantwoordenVerwijderen