03-12-12

Andrélon Oil & Care conditioner


Op vele beautyblogs zijn er al artikelen geweest over de nieuwe Oil & Care lijn van Andrélon. En op de meeste blogs kwamen de producten erg positief naar voren. Van al die positieve reviews werd ik natuurlijk enthousiast. Is de conditioner echt zo fijn als iedereen zegt? Ik was erg benieuwd.


De Oil&Care lijn van Andrélon is gericht op vrouwen met droog en/of pluizig haar. Het belooft je haar te voeden en te verzorgen, zonder het te verzwaren of vettig te maken. Dat klinkt naar mijn idee al heel erg goed. Mijn haar wordt namelijk snel vet, maar is tegelijkertijd ook erg droog.
Naast een conditioner is er ook een shampoo, 1-minuut masker, anti-klit spray, serum en een creme.
 

De verpakking is typisch Andrélon en dus lekker paars. Op de achterkant staan de ingrediënten en nog wat tekst over wat deze conditioner doet. Zo zitten er onder andere siliconen in, mocht je dat liever niet hebben. De dop is een simpele klikdop. En de conditioner staat op zijn kop, zo loopt al het inhoud tenminste goed naar beneden. De inhoud is een gebroken wit van kleur en is vrij dun.
 

Maar wat vind ik er nou van? In eerste instantie vind ik het een prima conditioner. De geur heeft wat weg van vanille en is niet te overheersend. De substantie vind ik persoonlijk wat dun, maar het is makkelijk te verdelen over je haar. Na het uitspoelen voelt mijn haar heerlijk zacht aan en is het makkelijk doorkambaar. Wanneer mijn haar droog is, voelt het nogsteeds luchtig aan. Maar ik moet eerlijk bekennen dat ik niet echt het idee heb dat mijn haren minder droog zijn. Het is niet specialer dan andere conditioners van Andrélon. Ik vind het een prima conditioner, maar als je alleen minder droog haar wilt hebben hoef je hem niet 123 te gaan halen. Prijs €3,39

                                            Gebruik jij producten van de Oil & Care lijn?

3 opmerkingen:

  1. Goed om ook eens een wat minder enthousiaste review te lezen, ik dacht al dat het het wonderproduct van de eeuw was ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Bah die verpakkingen, ik kan er echt niet over... :-) En sowieso is een haarproduct met olie niet echt iets voor mij.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Fijne review! Eindelijk iemand die ietsjes minder enthousiast erover is! Maar ik ben zelf nog steeds heel benieuwd naar deze lijn.. :)

    BeantwoordenVerwijderen