03-12-12

30 Days Makeup Challenge: Blue.

 
Je hebt soms van die dagen waarop echt álles mis gaat. Zo werd ik vanochtend een half uur te laat wakker, leek het wel alsof de dag maar niet voorbij ging, moest ik fietsen in de 'sneeuw' (Welke sneeuw? dit was gewoon regen in een mislukte vorm) en viel ik zowat in slaap tijdens het fitnessen. Hoe dan ook, ik kon vanochtend niet in die half uur die ik had ook nog eens een look maken met iets blauws. Maar speciaal voor jullie, en om niet nu al te falen in een challenge, ben ik na het fitnessen nog even aan de slag gegaan.


Blauw dus. Ik ging voor een simpele grijsblauwe smokey-eye en besloot om als eye-catcher een knalblauwe eyeliner te maken. Voor de eyeliner heb ik gewoon een pigment gebruikt van Essence en daar wat water bij toegevoegd. Ik kwam op dit idee nadat ik een tijdje geleden op Cynthia haar blog een artikel las over oogschaduw gebruiken als eyeliner. Verdeurie! Waarom had ik dat nog niet eerder bedacht? Het werkt ook nog eens veel makkelijker dan gewone eyeliner.
 

Verder heb ik nog een glimmende witte highlighter gebruikt op mijn wenkbrauwbot en in mijn binnenste ooghoeken en een blauw oogpotlood op mijn waterlijn. Na het maken van de foto's zag ik dat ik mijn eyeliner wat verder door had moeten trekken naar de buitenste hoek van mijn oog. Nog meer oefenen dus. Morgen is dag 5: bronze aan de beurt! 


6 opmerkingen:

  1. Ik ben echt zo'n kneus he met oogschaduw. Of je ziet het niet eens of mijn oog lijkt in elkaar geslagen.
    Maar ik vind jouw look erg goed gelukt ;)

    BeantwoordenVerwijderen