04-11-12

Swatches: W7, 86 Metallic Mercury & 103 Blue-Tini

 In het Recenlty Bought artikel van gisteren liet ik al weten twee nieuwe W7 lakjes te hebben gekocht. Deze zijn te koop in een Op=Op voordeelshop. Nu is deze winkel niet op alle plekken even goed te vinden zoals bijvoorbeeld de kruidvat wel is, maar ik wou ze wel even aan jullie laten zien. Enjoy!


Het gaat om deze twee lakjes. Links een blauw lakje met heel veel glitters en rechts een donkerrode met gele, paarse en rode glitters. Toen ik ze zag was ik direct verkocht. De manier waarop ze glimmen is echt niet te beschrijven en al helemaal lastig om op de foto te krijgen.De blauwe nagellak heeft de naam Blue-Tini en bestaat dus uit allerlei verschillende blauwgekleurde glitters en glimmers. Shiny is dit lakje zeker. Nadeel is wel dat ie wat moeilijk lakt. De kleur is eerst vrij transparant waardoor je minstens 2 lagen nodig hebt om de kleur goed te laten dekken.


Blue-Tini in gewoon dagligt. Zoals je ziet komt het wit van mijn nagelranden er wel wat doorheen. Ik heb hier twee laagjes op.


Blue-Tini in TL-licht. Hier is op mijn ringvinger goed te zien hoeveel glitters het lakje heeft.


En nu dus Metallic Mercury! Lakt beter dan Blue-Tini maar heeft ook twee lagen nodig voor het beste resultaat.Deze kleur is onmogelijk om op de foto te krijgen. In gewoon daglicht is hij bruin met ontzettend veel gele en oranje glitters er in. In donker licht donkerpaars met rode glitters en met tl-licht is hij weer lichtpaars met geel.


Nog even een close-up van mijn duimnagel. Geel-oranje-rood-paars dus.

Beide kleuren vind ik persoonlijk echt prachtig en ik heb zo het idee dat ik nog wel wat meer kleuren ga halen. Als je in de buurt van zo'n op=op voordeelshop bent zou ik even snel gaan kijken.
Deze lakjes kosten per stuk €2,99 en anders 2 voor €5,-
 


 

5 opmerkingen: