25-11-12

Miss Sporty Lash Millioniare All-in-1 mascara.


   Zomaar opeens viel er vorige week een mascara van Miss Sporty uit mijn brievenbus. Ik was één van de 250 winnaars.  Leuk! Maar zou deze mascara ook goed werken?  Ik was erg benieuwd of deze mascara fijn zou werken.De verpakking van de Lash Millionaire All-in-1 mascara is glimmend zwart met gouden letters. Het logo en de naam van de mascara staat er groot op gedrukt. Niet echt heel creatief, maargoed van mij mag een mascara lelijk zijn als de rest maar werkt! Overigens loopt de dop van breed naar smal, zodat je hem op het dunste stuk goed vast kunt houden. Verder belooft Miss Sporty meer volume, lengte en perfect gescheiden wimpers.


Het borsteltje heeft hele kleine korte haartjes en het uiteinde is iets breeder dan de rest van het borsteltje. Persoonlijk vind ik het niet fijn om met een mascaraborsteltje te werken die aan het uiteinde dikker is. Ik neem graag de wimpers in mijn ooghoeken mee en met een dik borsteltje gaat dat wat lastig. Het resultaat:


Links zonder, rechts met de Lash Millionaire All-in-1 mascara.

Ik ben er nog niet helemaal over uit. De mascara maakt mijn wimpers zeker langer, maar na een paar keer langs je wimpers te zijn gegaan begint de boel wel wat te klonteren. Mijn onderste wimpers zijn moeilijk om te pakken, omdat alleen het dikke gedeelte de wimpers meeneemt. Als je voor lengte gaat is het een prima mascara met een lekker goedkoop prijsje, maar meer ook niet.

Prijs 4,99
 
Heb jij producten van Miss Sporty? Zo ja, bevalt het of niet?

6 opmerkingen:

 1. Hmmm een beetje een dubbel gevoel dus, jammer! Had leuk geweest als het een topper zou zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het er op de foto's wel goed uit zien eigenlijk! Jammer dat ie uiteindelijk gaat klonteren...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ondanks dat je niet zo goed weet wat je ervan moet vinden, vind ik hem wel gorgeous hoor! Jammer dat hij gaat klonteren, maar still een gorgeous resultaat! Ik heb een aantal producten van Miss Sporty, vind het een fijn merk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijne review! Op de foto's ziet het er inderdaad nog best goed uit.. maar voor zo'n klein prijsje kan je eigenlijk ook niet teveel verwachten haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat jammer dat het niet de perfecte mascara is...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb de 'pump up lash' mascara van miss sporty, die pak ik er regelmatig bij, hij is niet zo goed als bijvoorbeeld rimmel of maybelline maar zeker een goede budget mascara. Hij heeft wel vrij snel de neiging tot klonteren net als deze mascara.

  BeantwoordenVerwijderen