28-10-12

Review: Urban Decay The Vice palette.


 
Gisteren liep ik, eigenlijk zonder verwachtingen, de Sephora binnen. En toen ik langs de vitrine met Urban Decay liep viel mijn blik op het prachtige paarse doosje. Aangezien ik direct wist dat dit het ''The Vice'' palette was kon ik het niet laten om hem mee te nemen.

                                      Dus klik verder als je benieuwd ben naar de swatches!

 


Het Urban Decay The Vice palette is een limited editie en wordt geleverd in een paars vierkant doosje met het Urban Decay logo op de voorkant. Op de achterkant staat productinformatie én foto's en namen van de oogschaduws die in het palette zitten.

                            
Als je vervolgens het doosje opent haal je er een prachtig palette uit. Het logo is in diamantvorm gedrukt en de rest is mat paars. Aan de voorkant van het palette zit een knop die er voor zorgt dat het palette open gaat. Erg handig!En dan waar het allemaal om gaat: de binnenkant.
20 prachtige kleuren, met elk 0,8gram inhoud, en een dubbelzijdige kwast met een platte oogschaduw brush en aan de andere kant een blending brush. De kwast vind ik best fijn werken. De platte kant pakt oogschaduw goed op en de blending kwast doet prima zijn werk en voelt ontzettend zacht aan.
Verder is het palette ontzettend breed aan kleuren. Een ''natural eye'' is hiermee snel gemaakt, maar er zitten ook een aantal felle kleuren bij om er meer een uitdaging van te maken. Wat ook heel erg handig is, is dat dit palette aan de binnenkant een spiegel heeft. En niet zomaar een spiegel, een gigantische spiegel met dezelfde breedte en lengte als de deksel.   

De swatches


PENNY LANE: een shimmery brons/oranje
BLITZ: shimmery goud.
JAGGED: mosgroen met grove gouden glitters
MUSE: donkerbruin met subtiele gouden glimmers
DESPERATION: mat donkergrijs


BLACK MARKET: mat zwart
UNHINGED: shimmery turquoise
OCCUPY: shimmery grijsblauw
CHAOS: mat donkerblauw
JUNKIE: groenblauw met kleine gouden shimmers

ARMOR: shimmery lichtgrijs
NOISE: rose met grove gouden glitters
VICE: donkerpaars
RAPTURE: shimmery paars
PROVOCATEUR:  shimmery zalmrozeLACED: mat lichtbruin
FREEBIRD: shimmery lichtroze
ANONYMOUS: mat huidskleurig
ECHO BEACH: shimmery lichtbruin
NEVERMIND: shimmery warmbruin

Zoals jullie kunnen zien zijn de meeste oogschaduws ontzettend goed gepigmenteerd. Alleen het derde rijtje met oogschaduws is wat minder in vergelijking met de rest, maar prima op te bouwen.

Ik heb er absoluut geen spijt van dat ik hem heb gekocht, het is een prachtig palette.

Prijs €45,80 bij de Sephora.
(in Groningen is hij nu €38,50)

& wat vinden jullie van dit palette?


 

1 opmerking:

  1. Rapture, Echobeach en Unhinged zijn.. GEWELDIG! Wat een mooie pigmentatie en de kleuren zijn echt incredible zeg. Wauw, lovely!

    BeantwoordenVerwijderen