23-04-14

Personal // Stoppen met school, fulltime werken en tijdelijk niet bloggen


Long time no see!
Voor de mensen die mij nog steeds volgen en zich afvragen waarom ik nooit meer iets blog is hier even een korte uitleg.

Ik ben in maart gestopt met mijn opleiding. Ik deed de opleiding Communicatie op het HBO en kwam tot de conclusie dat deze opleiding toch niet was wat ik zocht. Het was ergens te makkelijk en ik had er op een bepaalde manier geen uitdaging in. Ik deed wat moest, haalde alle punten, maar had niet het idee dat ik hier nou later iets mee zou kunnen doen. Na een paar dagen twijfelen en zoeken naar hoe en wat heb ik er een punt achter gezet.

Maar in ruil daarvoor moest ik natuurlijk wel aan het werk. En het liefst zo veel mogelijk, aangezien ik natuurlijk een lading geld heb verspilt door de maanden waarop ik wel naar school ben geweest. Ik ben nu op dit moment al een maandje aan het werk bij de McDonalds. Ik draai zo'n 30 uur in een week en het bevalt me, gelukkig, goed.

Maar doordat het de laatste tijd wat raar ging, ik onregelmatige roosters heb en even niet meer wist wat ik wel en niet wou, heb ik het bloggen gewoon laten liggen. Ik wou mijn geld niet meer verspillen aan het zoveelste oogschaduwdoosje en had geen motiviatie om te bloggen.

Op dit moment heb ik alles weer wat beter op de rails. Ik raak wat meer gewend aan de verschillende diensten die ik draai (het ene moment overdag en het andere moment weer 's nachts) en heb weer zin om dingen te ondernemen. Waarschijnlijk ga ik dan ook wel weer verder met bloggen. Hoe, wat en hoe veel weet ik nog niet. Maar ik probeer in ieder geval weer wat leven in Peanutbuttermakeuptime te blazen!

Bedankt voor het lezen en het (nog steeds) volgen van mijn blog,

Allissa

1 opmerking:

  1. Succes met werken meid. Heel begrijpelijk dat dit nu voor gaat!

    Liefs,
    Kim / Vintage & Beauty

    BeantwoordenVerwijderen