25-12-2013

Quick Tip // Nachtblauwe sieraden

 Ik weet dat het nu al kerst is en dat jullie voor de kerstbrunches/lunches/diners hier niet zo veel meer aan hebben, maar mocht je nog iets leuks gaan doen met oud&nieuw óf gewoon net als ik gek zijn op sieraden: dan heb ik een leuke tip voor je! Bij de Six kwam ik namelijk vorige week woensdag prachtige blauwe sieraden tegen. Normaal ben ik meer van de zilver en gouden sieraden, maar deze kleur bleek verrassend mooi te zijn. Na lang twijfelen, er is namelijk altijd zoveel keuze aan sieraden bij de Six, nam ik onder andere deze prachtige nachtblauwe oorbellen en ketting mee naar huis.

Dit zijn de twee schoonheden die ik mee naar huis nam. Een ketting, verdeeld in drie delen en met allerlei verschillende steentjes. En twee oorbellen, die op dezelfde manier zijn versierd.

De oorbellen bevatten een vierkant zilveren steentje met daaromheen allerlei verschillende steentjes. Het zijn knopjes, dus ze zitten goed en stevig aan je oor vast. Pluspuntje, want ik hou er absoluut niet van als oorbellen losjes aan je oor hangen (als het geen hangers zijn tenminste). Deze kost €4,95


De ketting zit vast aan een zwart koortje met een gewone sluiting, deze kun je op verschillende hoogtes vastzetten. De steentjes bevatten verschillende kleuren en vormen en glinsteren prachtig. Deze ketting kost, volgens mij, €7,95 


Zoals ik al zei is het niet meer haalbaar om dit voor kerst te halen, maar misschien wel als je je oud&nieuw outfit wil opfleuren! Deze ketting is namelijk prachtig bij simpele zwarte of grijze jasjes en blouses. Ik ben werkelijk verliefd op dit setje en heb ze al een aantal keer gedragen bij een zwarte blazer. En ik heb zelfs al complimentjes van jongens gekregen, zonder er zelf iets over te zeggen. Als dat geen reden is om even sprintje te trekken naar de winkel, haha. 

Zijn jullie net als ik verslaafd aan sieraden? 

4 opmerkingen: