23-11-2013

Review // Barry M Natural Glow palette


Barry M, ik had er wel eens van gehoord. Het zat ergens ver weg in mijn achterhoofd en ik wist dat sommige bloggers er zo nu en dan wel eens iets over hadden geschreven, maar meer wist ik ook eigenlijk niet. In een gekke bui besloot ik maar eens een palette van Barry M te bestellen. Laatst kwam hij eindelijk binnen en ik heb hem direct voor jullie getest.


Het palette wordt geleverd in een matte bruine verpakking, van karton. Hij voelt vrij stevig aan dus ik denk dat dit doosje ook wel tegen een stootje kan. Op de voorkant staat de naam van het palette en het merk in gouden letters gedrukt. I like! 

   
En ook aan de binnenkant ziet het er prachtig uit! 6 mooie oogschaduwkleuren, een blush en twee (naar mijn idee nutteloze) sponsapplicatoren. Qua stijl doet het mij een beetje denken aan het Naked Palette, vooral de vorm van de oogschaduws. Aan de binnenkant van de deksel zit ook nog een spiegeltje, handig voor onderweg! 

Nog een close-upje van de binnenkant. Het is echt een palette met natuurlijke kleuren, wat bij iedereen wel staat. Wel zijn ze het meest aan de koele kant. 


En dan de swatches! De kleuren hebben stuk voor stuk een hele goede kwaliteit. Wel zijn de kleuren wat brokkelig, wat er voor zorgt dat je moet opletten voor fall-out. Ook kun je de kleuren gemakkelijk 'wegblenden', dit heeft zo zijn voor- en nadelen. 
Van links naar rechts zie je een shimmery, zalmroze kleur. Een matte witte kleur en een matte bruine kleur. Een zilvergrijze kleur met wat shimmer, een bruine shimmer kleur met kleine glitters en een donkerbruine kleur. En tenslotte een hele lichtroze blush. De kleuren die ik shimmery noem kun je beter vervangen door 'glans'. 


Om even een soort idee te krijgen van hoe licht de blush wel niet is, op deze foto hierboven draag ik hem. En dan heb ik het niet over de glans want dat is gewoon een highlighter. Hij valt compleet weg op mijn huid, zo licht is ie. Dat is helaas een nadeel. 

Ik vind het een heel leuk setje om te hebben, vooral de oogschaduws zijn erg mooi en goed gepigmenteerd. Maar om de blush hoef je het niet te doen. Dit palette is te koop voor  €8,95 (ik heb hem via beauty88 gekocht) 

Ben jij bekent met Barry M ?

6 opmerkingen:

  1. Wat jammer van de blush zeg! In het palette ziet ie er heel mooi uit, jammer dat het op je huid niet zo is

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik hou persoonlijk wel van subtiele blush, dus ik vind het niet zo'n probleem. Mooi palet.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. had hier nog nooit van gehoord maar voor dat geld heb je een prachtig
    palette erbij hele mooie kleuren ook!

    liefs
    en nog een fijne zondag'

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mooie kleuren zeg! Ik zoek al heel lang zo iets.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. ik was al een tijd aan het twijfelen of ik dit pallet zou kopen, maar dit artikel heeft me nu wel echt over die streep getrokken! x

    BeantwoordenVerwijderen
  6. jammer dat de blush niet zo gepigmenteerd zijn. De oogschaduws zijn wel pretty!
    Liefs xxx

    BeantwoordenVerwijderen