28-10-13

Personal // DKNY horloge


Het leuke aan jarig zijn is natuurlijk het krijgen van cadeautjes. En het allerleukste aan cadeautjes vind ik de gedachte er achter. Zo mocht ik afgelopen week met mijn opa en oma mee naar de juwelier om iets leuks uit te zoeken voor mijzelf, omdat ik achttien zou worden. Dit deden ze ook met de andere kleindochters en kleinzoons. Zij hebben toen der tijd allemaal een gouden ring gekregen, maar mijn opa en oma lieten al duidelijk weten dat dat in die tijd gewoon 'in' was en dat ik zelf moest weten wat ik zou halen. Ik heb uiteindelijk na wat getwijfel gekozen voor een horloge. Ik wou iets wat mij deed denken aan mijn opa en oma en wat ik veel kon dragen. Ik hou er niet van als je iets waardevols koopt en het vervolgens laat verstoffen in een doosje. Uiteindelijk ging ik voor deze prachtige rosé gouden horloge.
En ik ben er dan ook ontzettend blij mee. Het is een DKNY horloge geworden met rosé goud en wit. Uiteindelijk is het een vrije dunne horloge geworden, ik had eerst namelijk een hele brede om maar die vond ik toch wat te grof. Ook vond mijn oma deze net wat leuker en haar menig vond ik ook belangrijk. 

De sluiting bestaat uit een erg leuk systeem. Sowieso vind ik het erg leuk dat daar ook weer DKNY op staat, maar ook omdat je de zijkanten in moet drukken waardoor 'ie als het ware losschiet.


Het is bijna niet te omschrijven hoe blij ik er mee ben. De horloge vind ik prachtig en het verhaal dat er nu bij hoort ook. Mochten mijn opa en oma er over een tijdje helaas niet meer zijn, dan heb ik iets wat mij aan hen doet denken. En natuurlijk vind ik het ontzettend lief en voel ik mij heel erg vereerd dat ik dit van ze krijg. 

Heb jij een sieraad dat voor jou heel erg waardevol is? 

7 opmerkingen:

 1. Ah wat een mooi horloge en verhaal erachter! Liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. idd een heel mooi verhaal en je horloge is prachtig wauwie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, prachtig horloge en mooi verhaal!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, prachtig! Ik ben ook héél jaloers!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel mooi!

  P.s. ik volg je op bloglovin, volg je terug?

  BeantwoordenVerwijderen