11-09-2013

Stash // The Body Shop



The Body Shop producten hebben iets in zich wat mij er elke keer weer toe zet om iets nieuws te kopen. Van flesjes parfum tot aan gezichtsverzorging, ik wil het allemaal en het liefst ook nog eens in elke geur die er is. En wat krijg je dan? Juist, een gigantische stash met The Body Shop producten. Vandaag laat ik ze allemaal aan jullie zien!




Allereerst gezichtsverzorging. Ik heb twee kleine mini's uit de Tea Tree lijn, een facial wash en een tonic. De producten uit de Tea Tree zijn bedoeld voor een vette huid met puistjes en de werking is dus vrij heftig. Ik gebruik de face wash alleen in de ochtend en de tonic om puistjes mee aan te stippen. In het midden zie je een dagcrème uit de vitamine C lijn. Een aanrader!



Dan heb ik drie producten uit de Seaweed lijn. Een facial cleanser, een toner en een serum. Dit zijn mijn avondproducten. De facial cleanser is een hele fijne reinigingsmelk die niet te dik is maar ook niet te dun. Precies goed voor een gecombineerde huid. De toner is ook lekker verzachtend en bijt niet. De serum zit in een mini-verpakking en persoonlijk merk ik niet echt een verschil tussen alleen een nachtcrème of nachtcrème+serum.
De body butters van TBS hebben voor het begin van mijn verslaving gezorgd. Het begon met de aardbeienversie en al snel kwam de rest binnen druppelen. Een aantal soorten heb ik zelfs al moeten weggeven, omdat ik ze achteraf toch niet zo lekker vond. Nu heb ik de grote versies in aardbei, kersen, citroen, blauwe bessen en macademia. En de kleine versies in aardbei, amandel en Moroccan rose (limited). Persoonlijk vind ik de zure geuren, dus citroen en blauwe bessen, het lekkerst.


Naast de body butters heb ik ook één body puree en twee body lotions. Het zijn allemaal limited edities die aansluiten op een parfumlijn. Van Dreams Unlimited heb ik een back-up, met dank aan Denice.

Voor in de douche heb ik drie douchegels. Appel, sinaasappel en aardbei. De sinaasappel versie is echt een hele grote favoriet van mij (en zelfs van mijn vriend!). Onderin zie je nog een verdwaalde mango scrub. De scrubs van The Body Shop zijn stuk voor stuk erg fijn en drogen je huid niet uit.



En als laatste heb ik nog een aantal geurtjes en een make-up product. Het palette komt uit de kerstcollectie van afgelopen jaar en bestaat uit vier prachtige aardetinten. Rechts bovenin zie je een body mist met een mangogeur, die ik eerlijk gezegd nooit gebruik omdat hij te overheersend is. De andere drie zijn parfums en gebruik ik vaker. Vooral White Musk Sun Glow en Love Etc.. spuit ik vaak op voordat ik weg ga. 

Heb jij ook items van The Body Shop? 






6 opmerkingen:

  1. Leuk artikel! Ik heb heel veel dezelfde producten als jij. Zo heb ik ook de Seaweed lijn, de Green Apple body lotion en de perzik scrub. Vooral die laatste vind ik super fijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wat een mooie en lekkere TBS items heb je

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooie verzameling van de Body Shop producten! :)

    BeantwoordenVerwijderen