08-09-13

Muziek favo's // Augustus

imgfave - amazing and inspiring images
En jawel het is weer tijd om mijn favoriete liedjes van de afgelopen maand met jullie te delen! Ik heb dit al eens vaker gedaan en heb nu besloten dat het misschien wel leuk is om dit elke maand te posten. En hoewel de eerste week van september al weer over is, blijf ik nog even hangen in augustus. Het blijft overigens een post met mijn algemene favorieten, en niet alleen uit de top 40 van de afgelopen maand o.i.d. Dus klik snel verder als je benieuwd bent naar mijn favorieten uit de maand augustus.

Imagine Dragons - On Top Of The World

Toen ik nog samen met Denice op de camping zat heb ik dit liedje heel vaak voorbij horen komen. Uiteindelijk ben ik er zelf ook net zo hard aan verslaafd geworden en luister ik het nu af en toe weer terug. Blijft een heerlijk nummer.

Flo Rida ft Pitbull - Can't Believe It 
Normaal gesproken hou ik echt niet van dit soort liedjes, maar een tijd terug hoorde ik hem zo vaak dat ik het automatisch mee begon te zingen. Bubbleyum bum, badam bam badam, of zo iets... 

Katy Perry - Roar
Een heerlijke meezinger om gewoon aan te zetten wanneer je je moet aankleden, je make-up moet doen of iets waarbij je gewoon wel een leuk meezingmuziekje kunt gebruiken. Heerlijk. Overigens vind ik de lyric video ook erg leuk gedaan, met al die emoticons. 

Ellie Goulding - Burn
Dit liedje heeft een deuntje, wat volgens mij al in een ander liedje zit. Het enige probleem is dat ik het niet kan plaatsen. Verder vind ik het een erg fijn nummer en Ellie Goulding heeft iets magisch, waardoor je wel blijft luisteren. 

The Boxer Rebellion - Diamonds 
                                   
Een heerlijk nummer om bij weg te dromen. Dat is eigenlijk het enige wat ik er over te zeggen heb. Ik denk overigens wel dat het een nummer is dat je moet liggen. 

Nickelback - Next Contestant 
Mijn vriend heeft een nieuwe geluidsinstallatie in zijn auto, waarbij je je eigen muziek op een USB'tje kunt zetten en afspelen in de auto. Hij heeft er nog maar een aantal albums op staan, waaronder Nickelback en dankzij hem ben ik weer helemaal verslaafd aan alle liedjes van het album All The Right Reasons. Vooral Next Contestant blijft heerlijk om hard aan te zetten. 

Fun - Why Am I The One

Weer zoiets waar je van moet houden of niet. Ik moet nog altijd heel erg wennen aan zijn stem, ik ben persoonlijk meer van de lage stemmen, maar de liedjes zijn gewoon zo goed dat ik er wel naar moet luisteren. Dit is al een wat oudere, maar nog steeds goed (: 

Aan welke liedjes ben jij de laatste tijd verslaafd? 

6 opmerkingen:

 1. Leuke nummers! Imagine Dragons is zo leuk haha.
  Liefs!
  http://anneauty.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind dit soort artikelen heel leuk, maar het herinnerd me er steeds weer aan dat ik te weinig naar de radio luister. Ik kende namelijk maar 1 liedje.. shame on me

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Vroeger was ik ook wel een grote fan van Nickelback, heerlijk om even een liedje terug te beluisteren :) Burn vind ik ook een geweldig liedje.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. zitten lekkere nummers tussen vooral Imagine Dragons - On Top Of The World blijft een heerlijk zomernummeer

  BeantwoordenVerwijderen