13-06-2013

Catrice Matt About Pink


 In de shoplog van gisteren konden jullie al zien dat ik een nieuwe lipstick van Catrice er bij had gekocht. Dit keer ging ik voor een zachtroze kleur en ik was heel erg benieuwd of hij aan mijn verwachtingen zou voldoen. En ik kan jullie verklappen dat ik heel erg enthousiast ben!



250 Matt About Pink komt uit de Ultimate Colour lijn waar nog heel veel andere kleuren in zitten. De lipstick komt in een zwarte huls die ik zelf altijd heel erg fijn vind. Lekker simpel maar wel erg netjes.


En dit is de prachtige kleur die er uit komt. Een soort van zalmroze kleur. Uiteraard staan de letters van Catrice prachtig in de lipstick gedrukt.


Op mijn hand ziet de kleur er zo uit. Een beetje een warme, roze kleur met een prima dekking.

Mijn lippen zonder lipstick

Mijn lippen met Matt About Pink

Zoals je ziet is het echt een hele mooie kleur. Niet in-your-face maar wel aanwezig. Dit is een hele mooie zomerse kleur, perfect voor een dagje op het terras. De substantie is verder lekker zacht, waardoor je lippen niet uitdrogen. Hij dekt prima en je kunt hem ook licht aanstippen op je lippen voor een subtiel kleurtje. Verder blijft de lipstick wel een aantal uur zitten. Een complete maaltijd overleeft ie niet helemaal, maar omdat hij toch zo zacht is is het geen ramp om hem weer opnieuw aan te brengen. De lipstick kost €3,99 en is te koop bij o.a. Kruidvat

Wat vind jij van deze kleur?

8 opmerkingen:

  1. Dit is een van mn favorieten maar bij mij is hij heel anders, veel meer opvallend :P

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie kleur, ik hou echt van de catrice lipsticks!:)
    Liefs,x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het is idd een mooie kleur, volgens mij echt zo`n kleur die overal bij past

    BeantwoordenVerwijderen
  4. staat je mooi! lipsticks van de hema zijn ook geweldig!! ik denk dat ik de volgende keer een lipstick van catrice ga kopen. ik hoor veel goede verhalen!
    http://myblogxoxo.wordpress.com/2013/05/14/light-pink-lipstick-nmr-22/

    BeantwoordenVerwijderen