27-05-2013

Essence Floral Grunge mini lipgloss set


 Ik geef het maar direct eerlijk toe: ik ben de laatste tijd niet echt fan van de limited editions van budget merken als Essence en Catrice. Maar toen ik mijn blik wierp op de Floral Grunge collectie van Essence bleef ik toch even hangen. Ik zag namelijk echt het allerschattigste doosje met lipgloss ooit. Alleen al om het feit dat ik het zo schattig vond moest en zal het doosje mee naar huis. Vandaag test ik hem voor jullie uit!



Deze mini lipgloss set zit in een schattig kartonnen doosje. Het doosje zelf is lekker compact en stevig en is hierdoor makkelijk mee te nemen in je tas. Verder vind ik de pastelkleuren op de bovenkant het een hele onschuldige uitstraling geven.


Op de achterkant is te zien welke versie je hebt. Ik ben gegaan voor 01 Kissing Me Softly, en hierin zitten de wat meer lichtroze/peachy tinten. Er zit nog een ander doosje in de Floral Grunge collectie, met wat meer rood/paarse tinten.


Dit is hoe je het doosje open gaat, alsof je een boekje open doet. Het doosje sluiter verder prima en blijft vervolgens ook goed dichtzitten. Dit is een flinke pluspunt als je het mij vraagt, want anders heb je niets aan het doosje zelf. 


 Tadaa! Drie kleine lipglossjes in een doosje. Is dit lief of is dit lief? Dankzij het zwarte flapje op de foto kun je ze er gemakkelijk uithalen en weer terug in stoppen. 



Er zitten drie verschillende kleurtjes in met elk 2 ml aan inhoud. Ik vind het alleen heel erg jammer dat de glossjes zelf geen naam hebben! 
Van links naar rechts zie je een milkshake-achtige kleur, een perzikkleur en de laatste is een transparante gloss met glitters. 

Swatches

Van onder naar boven zie je de transparante gloss met glitters, de milkshake-achtige gloss en de perzikkleurige gloss


Lipswatches
Mijn lippen zonder product
Mijn lippen met de milkshakekleur.
Met de perzikkleur
Met de transparante kleur met glitters

Zoals je ziet lijken de kleuren helaas heel erg veel op elkaar en zijn ze niet genoeg gepigmenteerd om mijn  lippen om te toveren tot lieve pasteltinten. Dit komt sowieso omdat ik vrij veel pigmentatie in mijn lippen heb van mezelf, dus wellicht pakken de kleuren beter uit als je van jezelf minder roodroze lippen hebt.
Verder zijn de glossjes wat plakkerig en daar ben ik ook niet zo'n groot fan van.

Verder vind ik het een veel te lief doosje om niet in mijn stash te houden. En voor een prijsje van €2,59 kan het ook nooit een miskoop zijn. En als cadeautje voor je zusje/nichtje of iemand anders is het misschien ook wel erg leuk!

7 opmerkingen:

  1. Ik sla deze set over ik draag toch bijna nooit lipgloss :P leuk dat je weer blogt!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind deze handig om mee te nemen :) x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Schitterende glossjes, ze zien er ook zo verdomd schattig uit! :p En ze kunnen makkelijk mee op reis. Welcome back trouwens!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Jammer dat er niet zoveel pigment in zit, maar zo'n setje is enorm handig. Grote lipglosses maak je toch bijna nooit op!

    BeantwoordenVerwijderen