17-01-2013

Review: Sleek Blush By 3 in Pumpkin


Eindelijk maar toch heb ik een blush van Sleek in mijn stash zitten! Er zijn tegenwoordig weinig beautyblogs waar ik nog geen Sleek blush voorbij heb komen. En elke keer weer zat ik kwijlend achter het beeldscherm. Afgelopen zaterdag ging deze prachtige Blush By 3 in mijn mandje toen ik een bestelling plaatste op Enchantra. Klik verder voor swatches van deze drie mooie kleuren.




Deze blushes van Sleek zitten in eerste instantie verpakt in een kartonnen doosje. Lekker strak en op de voorkant een mooi plaatje van gebrokkeld make-up. De achterkant van het doosje is zwart en daar staan de ingrediënten op vermeld. Sleek zegt zelf over deze blush: 'het blush by 3 palette is gemaakt met intens pigment, maar de kleuren kunnen worden opgebouwd, zodat je het gewenste effect kunt creeëren'.



Wanneer de blush uit het doosje haalt krijg je dit te zien. Een prachtig matzwart palette. Strak en stevig, het kan wel een stootje hebben. Op de bovenkant staat ook het Sleek logo in glanzend zwart gedrukt.


Dit is de achterkant. De namen van de blushes staan er op vermeld en hetzelfde verhaaltje als wat op de achterkant van de verpakking stond. 



En dit zijn de drie prachtige kleuren die er in zitten. Links zie je Lantern, een knalrode kleur. In het midden zit Squash, een roze kleur. En rechts zie je P pie, een knaloranje kleur. P pie doet mij direct denken aan Koninginnedag. In totaal zit er 20 gram aan blush in dit palette. Dat krijg je niet zomaar op.

Swatches
Lantern, Squash en P pie


Insane goede pigmentatie! Ik was echt even compleet verrast toen ik dit zag. Ik heb wel vaker gelezen dat ze van steengoede kwaliteit waren, maar dit is echt gewoon zo goed dat het bijna eng is. De structuur is heel erg zacht. Op het moment dat je ook maar even met je kwast in de blush 'dipt' heb je al bijna teveel blush om het natuurlijk te laten ogen. Het is dus echt een blush waar je heel voorzichtig mee om moet gaan, wil je niet veranderen in een clown. 
 Swatches op mijn gezicht
Lantern (de rode kleur)

Squash (de roze kleur)
P pie (de oranje kleur)

En dit is dus hoe het er uit ziet als ik, jawel, met heel veel moeite het subtiel aanbreng. Zoals je kunt zien is het gigantisch moeilijk om de oranje en rode kleur te blenden met je huid. Je krijgt heel snel een streep op je gezicht. In vervolg wordt dat dus heel erg oefenen. De roze kleur vind ik het fijnst, lekker lichtroze en het meest subtiel.
Hier kun je goed zien hoe zacht de blush is van structuur

Ik vind het een hele toffe blush om in mijn stash te hebben. Vooral voor foto's of gewaagde looks zijn de kleuren prachtig. Voor overdag is het, naar mijn idee, iets te gewaagd. De roze kleur ga ik natuurlijk wel overdag dragen!

Deze blush by 3 is nu in de sale bij Enchantra voor €7,99

                                                Heb jij één van de blush by 3 van Sleek?


















11 opmerkingen:

  1. Mooie blush, de kleuren zijn echt prachtig!

    x http://beautysparklesss.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een super pigmentatie. Ik denk wel dat ik moeite zou hebben om hiermee om te gaan haha!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wauw wat een prachtig paletje! De rose gold blush is ook behoorlijk gepigmenteerd maar na een tijdje went het wel ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. wauw erg mooie kleuren !

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Super leuk pallet, maar ik ben toch meer van gewoon in de drogist kopen..

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wauw die oranje kleur is nog best mooi

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Heel mooi! Ze staan je ook allemaal goed :) ik dacht eerst: WOW dat is oranje! Maar op de huid is hij wel erg mooi zeg :)

    BeantwoordenVerwijderen